Kirja-arvio: Yönsiiven velhot

Kirjoittanut Pennywere - 4.0

Yönsiiven velhot oli pirullisen ovela, jännittävä ja salaperäinen alusta loppuun saakka. Jos jokin raivostuttaa niin se, ettei salaisuudet paljastu kirjan loppuun mennessä, mutta toisaalta se herättää kiinnostusta jatko-osia kohtaan. Henkilöhahmoja löytyi laidasta laitaan, mielenkiintoisimpina vaarallisen ailahtelevainen Alexander ja hyvispahis Rolfe. Pahiksena tietysti ylimahtava julmetus, jolta kuitenkin osittain vahingossa livahdettiin karkuun. Pisteet kuitenkin kirjailijalle, joka osasi sulauttaa sopivankokoiseen pakettiin tarpeeksi nuorekasta kauhua, huumoria, hieman romantiikkaa ja runsaasti jännitystä ja juonenkäänteitä.
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Yönsiiven velhot

Geoffrey Huntington Julkaistu: 2003
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiasynkkä fantasia, nuoret

Alkuteos ilmestynyt 2002. Suomentanut Ilkka Äärelä. Päällys: Mika Tuominen. Päällyksen kuva: Viktor Koen. Sidottu.

Devon Marchin huoneessa on vaatekomero, jonka pimeydestä tuijottavat vihreät silmät. Hänen isänsä kutsuu komeroa hornankoloksi: sieltä luikertelee nimittäin demoneita, aikeenaan kiskoa Devon helvetin syvyyksiin.

Devon on erilainen nuori. Tahtoessaan hän saa esineet siirtymään tai käyttöönsä väkevän voiman. Tähän asti Devonin on isän ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Kasvottomat (Keplo Leutokalma, #3)Pimeitä aikoja (Keplo Leutokalma, #4)Jäänteiset (Keplo Leutokalma, #5)Neiti Peregrinen koti eriskummallisille lapsille (Neiti Peregrinen eriskummalliset lapset, #1)Leikkiä tulella (Keplo Leutokalma, #2)
Paikalla 47 vierailijaa
Uusin jäsen: Ella Parviainen
Jäseniä yhteensä: 9445