Kirja-arvio: V niin kuin verikosto

Kirjoittanut Juippi - 5.0

Tartuin V niin kuin verikostoon eräänä sunnuntai-iltapäivänä ajatuksenani lukaista parikymmentä sivua ja jatkaa viikolla. Kävi kuitenkin harvinaislaatuisesti ja ehtoolle asetuttaessa koko opus olikin jo kahlattu läpi. Vaikka leffa oli jo tuttu, imaisi juoni mukaansa niin, ettei paremmasta väliä. Tunnelma on verikostossa enemmän kohdallaan, eikä vähiten piirrosjäljen ansiosta (sen verran on kuitenkin nipotettava, että muutamia hahmoja en tahtonut aina erottaa toisistaa, kun ne näyttivät niin samanlaisilta). Ja mikä parasta: tarinassa on vähän pointtiakin. V niin kuin verikosto laittaa ajattelemaan. Se kyselee paljon, muttei aina anna vastauksia. Joutuisalukuista ja samaan aikaa älyllisesti haastavaa luettavaa löytyy harmillisen harvoin. V niin kuin vertaansa vailla!
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: V niin kuin verikosto

Alan Moore, David Lloyd Julkaistu: 2005
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: scifi, sarjakuva
Avainsanat: elokuva, ydinsota

Alkuteos ilmestynyt vuosina 1982–1989 jatkokertomuksena sarjakuvalehdissä. Käsikirjoittaja Alan Moore. Kuvittaja David Lloyd. Suomentanut ja toimittanut Jouko Ruokosenmäki. Sidottu.

V NIIN KUIN VERIKOSTO on viiltävä tutkielma yksilön vapaudesta, sorrosta ja inhimillisyydestä, huikean monitasoinen draama sekä piinaavan jännittävä trilleri. Kirjoittaja ALAN MOORE on sarjakuvamaailman arvostetuimpia kirjoittajia, rohkea uudistaja ja kokeilija, jonka aiemmin suomennetut työt ... (lue lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Tuulen laakson Nausicaä 3 (Tuulen laakson Nausicaä, #3)Planetes. Osa 1 (Planetes, #1)Rämeen olento: Toinen kirja (Rämeen olento, #2)All You Need Is Kill 2 (All You Need Is Kill, #2)Wolverine: Ase-X
Paikalla 55 vierailijaa
Uusin jäsen: XxSynciAxX hasib
Jäseniä yhteensä: 8012