Kirja-arvio: Labyrinttitaistelu

Kirjoittanut Pennywere - 3.0

Kirja oli aavistuksen sekava valtavan labyrintin takia. Tunnelit ja huoneet vaihtuivat tarkoituksenaan hämätä hahmoja, mutta hämäsi se myös lukijaa. Itse tarinassa ei silti ole moitteen sanaa. Kirja esitteli lisää antiikin hirviöitä, ja sarjana uskollisesti edenneenä kunnioitti vanhojen hahmojen aikuistumista. Plussaa kirjailijalle: nuortenfantasiakirjoissa kuolematapaukset ovat yleensä vain raapaisuja pinnassa ilman syvempää tutkiskelua. Labyrinttitaistelussa menetettiin kaikenlaisia otuksia, ja menetykset tosiaan tekivät arvoisensa vaikutuksen. Humoristinen ja rohkea, jopa globaali mutta silti surullinen teos sotaan valmistautuvasta maailmasta.
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Labyrinttitaistelu

Rick Riordan Julkaistu: tammikuu 28, 2010
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, nuoret, seikkailu
Avainsanat: antiikin mytologia

Alkuteos ilmestynyt 2008. Suomentanut Ilkka Rekiaro. Kansikuva: John Rocco. Sidottu.

Kun Percy Jacksonin uuteen kouluun osuu yliluonnollisia kykyjä omaava kuolevainen ja ylipirteiksi cheerleadereiksi tekeytyneitä antiikin hirviöitä, tilanne muuttuu tukalaksi. Percy ei voi muuta kuin jättää taakseen poliisiauton sireenit ja koulun savuavat rauniot.

Percy ystävineen saa tehtäväkseen etsiä muinaisen Daidaloksen rakennuttamasta, hirviöitä vilisevästä labyrintistä ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Olympoksen veri (Olympoksen sankarit, #5)Merenjumalan poika (Olympoksen sankarit, #2)Jumalten sota (Percy Jackson, #5)Synkkä ennustus (Apollon, #2)Vaiennut oraakkeli (Apollon, #1)
Paikalla 1 jäsen ja 35 vierailijaa
KiLLPaTRiCK
Uusin jäsen: Ruska
Jäseniä yhteensä: 9376