Kirja-arvio: Demonin merkitsemät

Kirjoittanut Lovis - 5.0

Demonin merkitsemät, on ehdottomasti erinlainen, kuin mitä muuta olen oikein lukenutkaan. Päähenkilö Nick, on aivan erinlainen kuin monissa muissa kirjoissa olevat päähenkilöt. Hän on agressiivinen ja kylmä, ei siis osoita minkäänlaisia tunteita ketään kohtaan, kun ei nyt itse niitä tunnekkaan. Kirja on todellakin mukaansa tempaava, enkä ainakaan itse meinannut pystyä lopettamaan sen lukemista. Nick on juuri sellainen henkilö, josta haluaa saada lisää tietoa, joka saa lukemaan kirjaa aina vain pidemmälle ja mitä enemmän tulee luettua, sitä parempi se oikeastaan kokonaisuudessa onkaan. Rakastuin itse ylipäätään loppuun, kun Nick saa tietää olevansa, noh se mikä on. Hän pääsee vapaaksi, mutta päättää sittenkin palata Alanin luo, jota on aina siihen asti luullut veljekseensä. Alan ainakin ilahtuu, sekä ehkä hieman pelästyy, huomatessaan Nickin ilmeettömät kasvot ja kuultavan mustat silmät, heh.
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Demonin merkitsemät

Sarah Rees Brennan Julkaistu: huhtikuu 22, 2009
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiaurbaani fantasia, nuoret

Alkuteos ilmestynyt 2009. Suomentanut Helene Bützow. Päällys: Mika Tuominen. Sidottu.

”Yritä käyttäytyä niin kuin kaikki muutkin…”

Nickin ja Alanin ei tarvinnut edes keskustella asiasta – uusi muutto olisi pian taas edessä. Ensin olivat demonien riivaamat korpit hyökänneet ikkunoiden lävitse, ja lopulta ovelle oli ilmestynyt kaksi kutsumatonta vierasta. Mae ja hänen ruipelo pikkuveljensä Jamie tarvitsivat kipeästi apua, sillä poika kantoi ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Vaihdokas (The Body Jumper, #1)Puoliksi villi (Half Bad -trilogia, #2)Piiri (Engelsfors-trilogia, #1)Ruska (Kuura-trilogia, #3)Varjelija (The Body Jumper, #3)
Paikalla 41 vierailijaa
Uusin jäsen: Taina Rytkönen
Jäseniä yhteensä: 8808