Kirja-arvio: Lunar Park

Kirjoittanut tintti89 - 3.0

Kirjan juoni on mielestäni hyvä. Siinä on sopivassa määrin oikeasti pelottavaa kauhua, mutta kirjaa on kevennetty huumorilla. Pidän kirjailijan kirjoitustyylistä, ja kirja imaisee sisäänsä jo heti ensimmäisillä sivuilla. Juonen kannalta turhia kohtauksia kirjassa ei juurikaan ole. Bretin lisäksi kirjassa ei hirveästi ole panostettu henkilöihin. Koko hänen perheensä ja lähipiirinsä jäivät aivan liian pinnallisiksi. Bretin hahmo on taasen saatu niin elävän tuntuiseksi, että kirjaa lukiessa tekisi mieli huutaa tälle ja käskeä jättämään huumeet ja alkoholi rauhaan. Kirjan loppu oli turhan hätäinen. Siinä ei annettu vastauksia kirjaa lukiessa heränneisiin kysymyksiin ja muutenkin se jäi erittäin paljon kesken. Olisi ollut kiva tietää, olivatko yliluonnolliset tapahtumat oikeasti totta, vai tapahtuivatko ne vain Bretin mielikuvituksessa. Jos loppuun olisi panostettu enemmän, olisi kirja saanut myös enemmän tähtiä.
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Lunar Park

Bret Easton Ellis Julkaistu: marraskuu 1, 2005
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: kauhu, mainstream

Alkuteos ilmestynyt 2005. Suomentanut Arto Schroderus. Päällys: Markko Taina. Päällyksen alkuperäiskuva: Bill Boque. Kauhu, rajatapaus.

1. painos: Tammi, 2005. Keltainen kirjasto 369. Sidottu, kansipaperi.
2. painos: Loisto, 2008. Nidottu.

World Fantasy -palkintoehdokas 2006.

Kuvittele romaanikirjailija, joka on saavuttanut menestystä ja vaurautta jo opiskeluaikanaan, sitten nähnyt sietämättömän isänsä hupenevan tuhkakasaksi ja oman kuuluisuutensa ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

SattumiaSuuri jano: Merinovelleja 1930–1970-luvuilta (M-novellit, #11)Aarnihauta eli kullankaivaja Jackmans GulchissaBaskervillen koiraKärpästen herra
Paikalla 74 vierailijaa
Uusin jäsen: Marjut Järvinen
Jäseniä yhteensä: 9326