Charlaine Harrisin Southern Vampire Mysteries/ Sookie Stackhouse- sarjan kolmas kirja- jännittävä, kuuma ja yllätyksellinen Kylmäveristen klubi pääse hetivälittömästi suosikkikirjalistalleni. Bill on siis kateissa. Billin etsimiseen Sookie saa avukseen Eric Northmanin, hoteista hoteimman viikinkivampyyrin, Billin pomon, joka arvatenkin yrittää jälleen vilpittömästi lähennellä Sookieta. Uutena innostuksen kohteenani on Alcide kuuma ihmissusi, jonka Sookie saa avukseen Missisippin kuninkaan alueelle. Ongelmat eivät ole loppuakseen edes kaukana Bon Tempsistä, vaan lisääntyvät entisestään Missisippin alamaailmassa. Kirjan loppu ylättää ja eroaa aiemmista mukavasti :) Ainiin, älä vain kerro Ericille, että tiedät siitä kuninkaasta...
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Kylmäveristen klubi

Charlaine Harris Julkaistu: marraskuu 26, 2010
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiaurbaani fantasia, paranormaali romantiikka
Avainsanat: ihmissudet, tv-sarja, vampyyrit

Alkuteos ilmestynyt 2003. Suomentanut Sari Kumpulainen. Sidottu.

Sookie Stackhousella on mieshuolia. Vaikka hänen vampyyripoikaystävänsä Bill on niitä harvoja, joiden ajatuksia hän ei pysty lukemaan, on selvää, että miehellä on nyt paljon salattavaa. Kaiken kukkuraksi Bill väittää lähtevänsä liikematkalle ja katoaa reissullaan kuin maan nielemänä.

Sydämensä särkenyt Sookie ryhtyy etsimään vampyyrisulhoaan yhdessä Ericin, Billin salakavalan ja ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Veren imussa (Sookie Stackhouse, #4)Epäilys (Houkutus, #3)Aamunkoi (Houkutus, #4)Verta sakeampaa (Sookie Stackhouse, #5)Veren sitomat (Sookie Stackhouse, #8)
Paikalla 2 jäsentä ja 38 vierailijaa
Skie, Anqi
Uusin jäsen: Noel Ruppenthal
Jäseniä yhteensä: 9392