Kirja-arvio: Artemis Fowl

Kirjoittanut Thrain - 3.0

Kirja on ihan hauska nuortenkirja, jossa on keskimääräistä paremmat henkilöt. Artemis, (erityisesti) Butler, Root ja muut ovat erittäin toimivia hahmoja, ja teksti on erittäin sujuvaa. Juoni on kohtuullisen tuore, eikä vauhtia ja vaarallisia tilanteita puutu. "Normaaleille" mytologiahahmoille annetaan hieman uutta puhtia. Kirja oli kaikenkaikkiaan hyvä, joskin jää erinomaisesta. Nuortenkirjaksi todella hyvä, hahmot olisivat kuitenkin kaivanneet lisää särmää. Ehkä sarjan seuraavissa osissa? Jos arvosana pitäisi antaa suhteutettuna ennakko-odotuksiini, niin arvosana olisi 5+/5. Pitkästä aikaa erittäin positiivinen yllätys.
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Artemis Fowl

Eoin Colfer Julkaistu: 2001
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, nuoret, seikkailu
Avainsanat: elokuva, keijut

Alkuteos ilmestynyt 2001. Suomentanut Jaakko Kankaanpää. Päällyksen kuva: Tony Fleetwood. Sidottu, kansipaperi.

”Pysy loitolla, ihminen. Et tiedä minkä kanssa olet tekemisissä.”

Vain 12-vuotias Artemis Fowl on tunnetun rikollissuvun nuorin vesa. Kun Artemis kaappaa rohkean menninkäiskomisario Holly Shortin panttivangikseen, maan alla asustavien keijujen, maahisten ja peikkojen yhteisrintama uhittelee päihittävänsä kevyesti nokkelan ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Artemis Fowl: Aikaparadoksi (Artemis Fowl, #6)Artemis Fowl: Opalin kosto (Artemis Fowl, #4)Artemis Fowl: Tehtävä pohjoisessa (Artemis Fowl, #2)Artemis Fowl: Atlantiskompleksi (Artemis Fowl, #7)Artemis Fowl: Kadonnut siirtokunta (Artemis Fowl, #5)
Paikalla 58 vierailijaa
Uusin jäsen: Sari Kalliokangas
Jäseniä yhteensä: 9373