Kirja-arvio: Pimeyden rakastaja

Kirjoittanut JenWy - 5.0

Olen J.R.Wardin suuri fani, ja pidän paljon hänen kirjoitustyylistään. Valitettavasti kirjan suomennos ontuu mielestäni jopa siinä määrin etten aio lukea niitä suomeksi. Itse kirja ja sen luoma maailma on koukuttava, hahmoihin samaistuu helposti, jokainen veljes on erilainen -ja omaa omat demoninsa joilta aito rakkaus pelastaa. Luvassa huimia seksi- ja tappelukohtauksia, mahtavaa sanailua ja suomalaiseen makuun olevaa kettuilua veljesten kesken. Wrath on yksi suosikeistani, onhan hän se viimeinen aito vamppyyri maailmassa! Kirja hyvä- suomennos huono. :)
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Pimeyden rakastaja

J. R. Ward Julkaistu: maaliskuu 2, 2009
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, paranormaali romantiikka, jännitys
Avainsanat: vampyyrit

Alkuteos ilmestynyt 2005. Suomentanut Marke Ahonen. Nidottu.

Kun yön varjot laskeutuvat New Yorkin Caldwellissa, alkaa kuolettava ajojahti vampyyrien ja heidän metsästäjiensä välillä. Tämä on salaisen veljeskunnan aluetta – kuuden vampyyrisoturin, jotka ovat lajinsa viimeiset puolustajat. Kukaan heistä ei nauti vihollistensa tuhoamisesta yhtä paljon kuin Wrath, Mustan Tikarin Veljeskunnan johtaja.

Maapallon viimeinen puhdasverinen vampyyri, Wrath, hautoo ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Kuningas (Mustan tikarin veljeskunta, #12)Varjot (Mustan tikarin veljeskunta, #13)Uudestisyntynyt rakastaja (Mustan tikarin veljeskunta, #10)Varjeltu rakastaja (Mustan tikarin veljeskunta, #6)Koston rakastaja (Mustan tikarin veljeskunta, #7)
Paikalla 1 jäsen ja 48 vierailijaa
Isabel West Allen
Uusin jäsen: Topi Kopakkala
Jäseniä yhteensä: 9455