Lumotut - Annina Holmberg7

Kirja-arvio :: Lumotut

Kirjoittanut rudi92

Pidin kirjasta jollain tavalla, varsinkin Minter oli kiva hahmo. Juoni oli aika epätavallinen ja pidin siitä tosi paljon. Oli kiva lukea välillä jotain erilaistakin. Henkilöt olivat ihan hyvin kerrottu vaikka Mikaja olikin ärsytävä. Mutta se ei kuitenkaan haitannut paljoa, kirja oli kokonaisuutena ihan hyvä.

Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä?

Kirjan tilaus
Kampanja: Kokeile 30 päivää ilmaiseksi BookBeat

Lumotut

Sidottu.

Seikkailua, mystiikkaa ja Tonavan synkkää historiaa...

Kun Miranda Aava täyttää 16 vuotta, hän saa kuulla isoisältään Miltonilta uskomattoman asian: hänen kohtalonsa on ollut syntyä Lumotuksi – valituksi. Koulutus tehtävään alkaa heti. Kumppaneina hänellä ovat 19-vuotias ranskalainen kaunotar Mikaja ja Cambridgessä opiskeleva älykkö-Minter. Miranda ottaa tehtävän vastaan ristiriitaisin tuntein, täynnä epäilyä lumousta ja omia voimiaan kohtaan. Myös kolmikon kyky toimia yhdessä on vielä näyttöä vailla.

Lumottuja on ollut olemassa ihmiskunnan aamuhämäristä ja he ovat olleet todistamassa maailman historian tärkeimpiä hetkiä – suurten taideteosten syntyä, raakoja sotia, rautaesiripun takaista arkea. Nyt Mustaltamereltä nousee uhka, joka ei tottele luonnonlakeja. Nornat, varjot, vampyyrit ja muut friikit valtaavat Eurooppaa esijoukkonaan mystiseen verhoutunut inhimillinen paha, joka Lumottujen on kohdattava sen omalla maaperällä.