Kirja-arvio: Petojen kaupunki

Kirjoittanut Billy - 1.0

Kirja ei mielestäni ollut erikoisen hyvä. Loppuun jaksoin lukea, mutta vain riemastuttavan isoäiti Katen avulla. Kirjan päähenkilöistä Alexista ja Nadiasta en hirveästi pitänyt. Kirja on luultavasti kirjoitettu astetta nuoremmille kuin minä. Oma sisareni (11v) saattaisi jopa pitää tästä kirjasta ja lukea jatko-osat, jotka minä suosiolla jätin väliin. Tämä on juuri niitä kirjoja, joita ahmitaan 10-vuotiaina ja joista parin vuoden päästä ei ole harmainta muistikuvaa. Suosittelisin jättämään väliin (ellet ole alle 12-vuotias).
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Petojen kaupunki

Isabel Allende Julkaistu: 2002
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, nuoret, seikkailu

Alkuteos ilmestynyt 2002. Suomentanut Sulamit Hirvas. Kannen kuva: Dieter Wiesmüller. Sidottu.

Amazonian syvänvihreä ja tiheä sademetsä. Lintujen laulua, apinoiden kirkunaa, sammakoiden kurnutusta. Mutta äkkiä kaikki, niin ihmiset kuin eläimetkin, ovat varuillaan...

Alex on matkustanut tutkimusmatkailija-isoäitinsä mukana etsimään salaperäisiä petoja Amazonian sademetsästä. He seilaavat veneellä Rio Negro -jokea pitkin yhä syvemmälle ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Paimenen kruunu (Kiekkomaailma (nuortenkirjat), #6)Gregin kirous (Eeppisten epäonnistumisten sarja, #2)Historian vartijat: Circus Maximus (Historian vartijat, #2)Liekehtivä leijona (Pronssisoturit, #2)Gregor ja salaisuuksien merkit (Alismaan tarinat, #4)
Paikalla 2 jäsentä ja 51 vierailijaa
Karah Enola, emski
Uusin jäsen: Anni
Jäseniä yhteensä: 9321