Artemis Fowleista tämä kirja on mielestäni tähän mennessä huonoin. Takakannen perusteella kirja oli äärimmäisen mielenkiintoinen, mutta sitten kun luin sen, se oli suoraansanottuna vähän tylsä. Ei mitään Artemiksen tavanomaisia neronleimauksia tai äärettömän kiperiä tilanteita. Niitä kyllä yritettiin luoda, mutta aika huonosti onnistuttiin. 4 tähteä, koska Artemiksen sairaus ja toinen persoona olivat loistavia. Lisäksi lempihahmoani Butleria kuvattiin paljon (eli paljon plussaa). Lisäksi tarinan pahista kuvattiin tarkemmin kuin muissa kirjoissa ja tällä kertaa se ei ollut mikään tunteeton mielipuolihyyppä, joka halusi valloittaa maailman ( josta myös plussaa). Jos olet lukenut muut Artemis Fowlit niin lue vain pois, tämähän voi olla vaikka paras kirja jonkun muun mielestä. Mutta jos et ole lukenut muita Artemis Fowleja niin ei kannata koskeakkaan; Lue parhaat päältä ensin ;------------)
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Artemis Fowl: Atlantiskompleksi

Eoin Colfer Julkaistu: lokakuu 13, 2010
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, nuoret, seikkailu
Avainsanat: keijut

Alkuteos ilmestynyt 2010. Suomentanut Jaakko Kankaanpää. Sidottu.

ONKO ARTEMIS FOWL PARANTANUT TAPANSA?

Artemis Fowl täyttää viisitoista ja kutsuu joukon keijuja Islantiin. Hänen uusimman hankkeensa tarkoituksena on – uskokaa tai älkää – pelastaa koko maailma ilmastonmuutokselta. Keijut huomaavat Artemiksen käytöksessä muutakin outoa ja epäilevät oireiden viittaavan atlantiskompleksiin.

Sairaus iskee syyllisyytensä kanssa kamppaileviin rikollisiin, ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Artemis Fowl: Aikaparadoksi (Artemis Fowl, #6)Artemis Fowl: Kadonnut siirtokunta (Artemis Fowl, #5)Artemis Fowl: Ikuisuuskoodi (Artemis Fowl, #3)Artemis Fowl: Viimeinen vartija (Artemis Fowl, #8)Artemis Fowl (Artemis Fowl, #1)
Paikalla 1 jäsen ja 36 vierailijaa
Wanda
Uusin jäsen: jouko Salonen
Jäseniä yhteensä: 9388