Kirja-arvio: Langennut enkeli

Kirjoittanut rudi92 - 5.0

Langennut enkeli oli minun suosikkikirjani kevään valikoimasta. Se oli hauska, jännittävä ja tummasävyinen. Pidin siinä esiintyvästä huumorintajusta ja romantiikasta. Kirjassa oli myös yllättäviä käänteitä, eikä se ollut missään vaiheessa tylsä. Pidin kirjan päähenkilöistä, Norasta ja Patchista. He olivat aivan suurenmoinen pari ja heillä synkkasi hyvin. Fitzpatrick on suurenmoinen kirjailija. Hän oli osannut kirjoittaa hyvin ja mukaansatempaavasti. Odotan innokkaasti sarjan toista osaa.
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Langennut enkeli

Becca Fitzpatrick Julkaistu: huhtikuu 28, 2011
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, paranormaali romantiikka, nuoret
Avainsanat: enkelit

Alkuteos ilmestynyt 2009. Suomentanut Pirjo Ruti. Sidottu.

Romanssinpoikaset, illat hämyisessä pelihallissa ja yön selkään kiitävät moottoripyörät eivät olleet kuuluneet Nora Greyn elämään. Kunnes hänen biologian opiskeluparikseen ilmestyy kuin tyhjästä Patch-niminen salaperäinen muukalainen. Tumman ja synkeän komean Patchin tutkimaton hymy ja ihmeellisen tarkkanäköiset silmät kiehtovat Noraa kuin yölamppu perhosta. Kuka Patch oikein on ja mistä hän on tullut? ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Ruska (Kuura-trilogia, #3)Kapinalliset (Talon-saaga, #2)Legioona (Talon-saaga, #4)Ikuisuus (Väristys, #3)Uhanalainen (Susiraja, #2)
Paikalla 4 jäsentä ja 42 vierailijaa
rudi92, Pisania, karivaan, punnort
Uusin jäsen: Tino Vehoniemi
Jäseniä yhteensä: 9367