Kirja-arvio: Veren imussa

Kirjoittanut vampire girl - 5.0

Sookie yrittää toipua Billin petturuudesta ja heidän suhde on tauolla. Sookie tekee uuden vuoden lupauksen, että pysyy erossa ikävyyksistä. Eikö siinä käy niin, että kotimatkalla hän kohtaa alastoman ja muistinsa menettäneen vampyyri Ericin. Sookiesta tulee Ericin lapsenvahti/henkivartija, samalla hän yrittää pitää näppinsä irti seksikkäästä suojatistaan,estää pahojen noitien aikeet ja löytää kadoksissa olevansa veljensä. Ei ihmekään että tätä osaa pidetään parhaimpana. On vaikea vastustaa tätä haavoittuvaista ja herkkää seksikästä Ericiä punaisissa alushousuissa. Tämän kirjasarjan kirjat vaan paranevat. Sookie on minun lempisankaritar, rohkea ja hauska, on viihdyttävää viettää aikaa hänen päänsä sisällä. Tässä huomaan Sookie on alkanut kasvaa henkisesti ja on itsenäisempi. Tässä Sookie alkanut miettiä vampyyrien seura ei ole hänelle terveellistä, ei henkisesti ja fyysisesti. Lohtua ja tukea tarjoaa inhimillinen ja aivan erialinen Eric. On mielenkiintoista seurata näiden suhdetta tästä eteenpäin. Plussaa on annetta Gummerus kustantajalle, kun suomentaa kirjasarjaa näin tiheään tahtiin. PS: Muuten 6 luku on siten NAM!
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Veren imussa

Charlaine Harris Julkaistu: toukokuu 16, 2011
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiaurbaani fantasia, paranormaali romantiikka
Avainsanat: ihmissudet, noidat, tv-sarja, vampyyrit

Alkuteos ilmestynyt 2004. Suomentanut Johanna Vainikainen-Uusitalo. Sidottu.

Sookie Stachouse tekee uudenvuodenlupauksen: pysyä erossa ikävyyksistä. Lupauksen pitäminen ei kuitenkaan ole kovin helppoa, jos sattuu olemaan vampyyrin ex-tyttöystävä, muodonmuuttajan omistaman baarin simpsakka tarjoilijatar – ja telepaatti, joka tulee aina vedetyksi mukaan toistaan hurjempiin seikkailuihin maailman pimeälle puolelle...

Matkalla töistä kotiin Sookie ajaa tien ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Jumalten tanssi (Kuuden piiri, #2)Kodittomat sielut (Intertwined, #1)Hiljaisuuden laakso (Kuuden piiri, #3)Selviytyjät (Intertwined, #2)Morriganin risti (Kuuden piiri, #1)
Paikalla 2 jäsentä ja 64 vierailijaa
KiLLPaTRiCK, lolde
Uusin jäsen: Ella Joku
Jäseniä yhteensä: 9320