Kirja-arvio: Verta sakeampaa

Kirjoittanut NermiEddlitt - 5.0

Sookie Stackhouse- sarjan viidennessä kirjassa Sookie on jälleen hengenvaarassa(yllätys, ylllätys). Kaksiluontoisia lahtaava ampuja tuntuu selittämättömästä syystä tahtovan myös Sookien hengiltä. Pelastaakseen veljensä epäilevältä Hotshotin ihmispuumalaumalta täytyy Sookien löytää oikea murhaaja. Kaksiluontoisten metsästäjä ei ole ollenkaan Sookien ainoa murhe. Eric majoittaa Merlottesin uuden baarimikkosijaisen vampyyri Charlien Sookien luokse. Sookien pomo Sam on myös sala-ampujan tähtäimessä. Bill tulee katumapäälle aiheutettuaan Sookielle niin paljon päänvaivaa ja sydänsuruja. Alcide pyytää Sookieta mukaan ihmissusien laumanjohtajan valitsemisseremoniaan, missä Sookie tapaa erään uuden jännittävän hahmon(josta varmasti tullaan vielä kuulemaan). Ja mikä kaikkein huolestuttavinta: Eric haluaa tietää mitä tapahtui päivinä jotka hän vietti Sookien luona. Etenkin kaiken sen, mitä Sookie ei tahdo paljastaa. Harris tarjoaa jälleen lukijalleen kunnon sopan hämmennettäväksi. Kirja ei päästä lukijaansa otteestaa hetkeksikään ja silti se ei tukehduta lukijaaansa liian monilla tai monimutkaisilla juonenkäänteillä. Ericin faneille lupaan, että kirja raapaisee hahmoa ehkä vielä hiukan syvemmältä, ei tosin samalla tavalla kuin edeltävä kirja.
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Verta sakeampaa

Charlaine Harris Julkaistu: heinäkuu 29, 2011
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiaurbaani fantasia, paranormaali romantiikka
Avainsanat: ihmissudet, tv-sarja, vampyyrit

Alkuteos ilmestynyt 2005. Suomentanut Sari Kumpulainen. Sidottu.

Sookie Stackhouse ei muuta kaipaisi kuin mukavaa, rauhallista elämää, mutta se jää aina vain kaukaisemmaksi haaveeksi. Louisianalaisen telepaattitarjoilijattaren elo on kaikkea muuta kuin seesteistä, etenkin kun lähipiiriin kuuluu vaarallisen vetäviä vampyyrejä, uuden laumanjohtajan valinnasta kamppailevia ihmissusia ja muita muodonmuuttajia, omaa perhettä myöten.

Pian koittaa ensimmäinen täysikuu ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Aamunkoi (Houkutus, #4)Epäilys (Houkutus, #3)Veren perintö (Sookie Stackhouse, #6)Uusikuu (Houkutus, #2)Veren sitomat (Sookie Stackhouse, #8)
Paikalla 34 vierailijaa
Uusin jäsen: Anders Vacklin
Jäseniä yhteensä: 9452