Kirja-arvio: Noitanainen

Kirjoittanut loraliz - 3.0

Erikoinen kirja.. Se jaksoi kiinnostaa jollakin tavalla, mutta välillä tunti siltä pitäisikö lopettaa kesken. Loppua kohden kirja kumminkin muuttui mielenkiintoisemmaksi. Ja olen ihan tyytyväinen kun kahlasin sen kumminkin loppuun asti. Kirjan juoni oli kivan erilainen kuin muissa viime aikoina ilmestyneissä fantasia kirjallisuudessa, mutta kumminkin hieman liian kliseinen. Noidat, vampyyrit, muodonmuuttajat, lohikäärmeet, keijut, jättiläiset, velhot, haltiat ja aivan tavalliset ihmiset oli kaikki sovellettu samaan tarinaan. Ja tietysti kirjassa oli mukana rakkautta tai ehkä ennemmin himoa. ;) Seuraavaa osaa odotellen..
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Noitanainen

Yasmine Galenorn Julkaistu: syyskuu 10, 2010
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiaurbaani fantasia, paranormaali romantiikka
Avainsanat: keijut, lohikäärmeet, noidat, vampyyrit

Alkuteos ilmestynyt 2006. Suomentanut Elisa Valtonen. Nidottu.

"Olemme D’Artigon siskokset: puoliksi ihmisiä, puoliksi yliluonnollisia olentoja. Olemme neuvokkaita ja seksikkäitä Toisen Todellisuuden Tiedustelupalvelun agentteja. Erikoinen verenperintömme saa kuitenkin yliluonnolliset kykymme lamaantumaan aina väärään aikaan. Kun siskoni Delilah on stressaantunut, hän muuttuu juovikkaaksi kissaksi. Siskoni Menolly puolestaan on vampyyri, joka yrittää edelleen ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Hiljaisuuden laakso (Kuuden piiri, #3)Morriganin risti (Kuuden piiri, #1)Veren imussa (Sookie Stackhouse, #4)Kodittomat sielut (Intertwined, #1)Jumalten tanssi (Kuuden piiri, #2)
Paikalla 25 vierailijaa
Uusin jäsen: sulavsalim
Jäseniä yhteensä: 9559