Kirja-arvio: Yönsiiven velhot

Kirjoittanut Pugitshu - 5.0

Kirja tempaisi mukaansa heti ja piti mielenkiinnon yllä ihan loppuun asti. Jäin janoamaan heti kirjasarjan seuraavaa osaa ja täytyy heti lukea kaikki ja selvittää mitä salaisuuksia vielä paljastuu. Korppikartanon tapahtumat pitivät jännityksessä ja kirjailija kuvaili hyytävästi demonien kanssa käydyt kohtaamiset. Kirjan kuvat myös toivat uutta näkökulmaa kirjan sisältöön ja olivat positiivinen yllätys sivua kääntäessä. Jokainen kirjan henkilö tuo omalta osaltaan jännitystä ja salaperäisyyttä kirjan tapahtumiin. Tästä kirjasta saisi mielestäni loistavan tv-sarjan.
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Yönsiiven velhot

Geoffrey Huntington Julkaistu: 2003
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiasynkkä fantasia, nuoret

Alkuteos ilmestynyt 2002. Suomentanut Ilkka Äärelä. Päällys: Mika Tuominen. Päällyksen kuva: Viktor Koen. Sidottu.

Devon Marchin huoneessa on vaatekomero, jonka pimeydestä tuijottavat vihreät silmät. Hänen isänsä kutsuu komeroa hornankoloksi: sieltä luikertelee nimittäin demoneita, aikeenaan kiskoa Devon helvetin syvyyksiin.

Devon on erilainen nuori. Tahtoessaan hän saa esineet siirtymään tai käyttöönsä väkevän voiman. Tähän asti Devonin on isän ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Keplo Leutokalma (Keplo Leutokalma, #1)Jäänteiset (Keplo Leutokalma, #5)Kasvottomat (Keplo Leutokalma, #3)Pimeitä aikoja (Keplo Leutokalma, #4)Demoninoita (Korppikartanon salat, #2)
Paikalla 38 vierailijaa
Uusin jäsen: Ella Parviainen
Jäseniä yhteensä: 9445