Kirja-arvio: Lasikaupunki

Kirjoittanut Q_Black - 4.0

Varoitus: kirja-arvio sisältää juonipaljastuksia

Kolmas kirja jatkuu yhtä taitavalla tarinan kerronnalla kuin aiemmatkin kirjat. Tässä kirjassa päästään ihan kunnolla tapahtumien keskipisteeseen. Tapahtumia siis riittää ja taas uusia asioita paljastuu muutaman henkilön elämästä. Sebastianilla onkin suurempi rooli tässä kirjassa kuin aluksi osaa kuvitella ja tästä hahmosta on tehty omalla tavallaan todella herkullinen. Jacen ja Claryn yhteisiä hetkiä olisi saanut olla enemmänkin, mutta ainakin tässä kirjassa sain vahvistettua epäilyni näiden kahden suhteen. Onneksi he eivät ole sisaruksia. Sarjan olisi minun mielestäni voinut lopettaa hyvin tähän kolmanteen kirjaan, koska niin moni asia selvisi ja loppu tuntui oikeasti "lopulliselta lopulta". Tosin Sebastianin kohtalo jäi avoimeksi. Liekö hänestä kuullaan seuraavassa kirjassa? Mielenkiinnolla jään siis odottamaan neljättä osaa.
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Lasikaupunki

Cassandra Clare Julkaistu: elokuu 31, 2011
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiaurbaani fantasia, nuoret
Avainsanat: ihmissudet, tv-sarja, vampyyrit

Alkuteos ilmestynyt 2009. Suomentanut Terhi Leskinen. Kannen kuva: Cliff Nielsen. Sidottu.

"Rakkaus ei tehnyt sinusta heikkoa", Jace sanoi. "Se teki sinusta vahvemman."

Äitinsä hengen pelastamiseksi Clary lähtee Varjometsästäjien alkukotiin, Idrisin Lasikaupunkiin, ja uhmaa henkensä kaupalla näiden ikuista lakia. Claryn itsepintaisuus ei miellytä Jacea, jota kielletty rakkaus ja palava halu piinaavat pahemmin kuin hän olisi ikinä voinut ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Kadotettujen sielujen kaupunki (Varjojen kaupungit, #5)Varjojen kaupungit IV–VILangenneiden enkelten kaupunki (Varjojen kaupungit, #4)Taivaallisen tulen kaupunki (Varjojen kaupungit, #6)Varjojen kaupungit I–III
Paikalla 41 vierailijaa
Uusin jäsen: Soile Kylmälahti
Jäseniä yhteensä: 9447