Kirja-arvio: Hiljaisuuden laakso

Kirjoittanut Q_Black - 5.0

Ah, rakastin niin paljon tätä kirjaa. Vaihtuvia mielenkiintoisia tapahtumia ja tietenkin Cian, joka nousi jo trilogian ensimmäisessä osassa suosikiksi! Moiran ja Cianin suhteen eteneminen oli herkullista luettavaa ja kirjojen huumori jaksoi tälläkin kerralla naurattaa kovasti. Pienenä miinuksena tässäkin kirjassa joidenkin asioiden pitkäveteisyys. Itse kun pidän kirjoista, joissa ei jäädä "märehtimään" tapahtumia. Kaiken kaikkiaan upea lukukokemus ja tekisi melkein mieli lukea kirja heti uudelleen!
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Hiljaisuuden laakso

Nora Roberts Julkaistu: toukokuu 28, 2008
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, paranormaali romantiikka
Avainsanat: aikamatkustus, noidat, vampyyrit

Alkuteos ilmestynyt 2006. Suomentanut Anna Salo. Sidottu, kansipaperi.

Fantasiatrilogian jännittävä päätösosa

Huoli tulevaisuudesta leijuu raskaana Geallin maan yllä. Jumalatar Morriganin käskystä kuuden soturin piiri kokoaa joukkoja taisteluun vampyyrikuningatar Lilithin verenhimoista armeijaa vastaan, mutta tilanne tuntuu toivottomalta. Glenna-noita ja Hoyt-velho yrittävät murtaa mustan Midirin voiman taikakeinoin sillä aikaa kun ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Selviytyjät (Intertwined, #2)Veren imussa (Sookie Stackhouse, #4)Morriganin risti (Kuuden piiri, #1)Kodittomat sielut (Intertwined, #1)Jumalten tanssi (Kuuden piiri, #2)
Paikalla 1 jäsen ja 35 vierailijaa
Jorma Isokukko
Uusin jäsen: Spaced_out
Jäseniä yhteensä: 9319