Tosi hyvä kirja! Eka luku on ihan ok, toinen ja kolmas aika sekavia, mutta jo neljännessä vaiko viidennessä luvussa on jo mukana juonessa. Kirja on ihanan monipuolinen, ja loppukin on hyvä, vaikka vägän kinkkiseen kohtaan jääkin. Kirja oli juuri sellainen, jolle toivoisi toista osaa, koska sellaisen voisi niin selvästi kuvitella päässään. Kirjassa ei ollut yhtään tylsää kohtaa, mutta kirja ei kuitenkaan ollut sekava. Täytyy vielä toistamiseen mainita, kuinka monipuolinen kirja, oli!
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Reckless: Kiveen kadonnut

Cornelia Funke Julkaistu: kesäkuu 21, 2011
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, nuoret, seikkailu
Avainsanat: sadut

Alkuteos ilmestynyt 2010. Suomentanut Marja Kyrö. Sidottu, kansipaperi.

”Menninkäisen kengät, peukaloisen lakki, norsunluunappi, palanen vesihiiden suomunahkaa – Will oli kätkenyt Jacobin tuliaiset vuoteensa alle, ja tarinat joita veli kertoi, muuttuivat Willin mielessä saduiksi.”

Grimmin satujen henki elää! Fantasian kuningattaren uuden sarjan vahva avaus nousi heti ilmestyttyään New York Timesin bestsellerlistalle

Jacobin ja ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Labyrinttitaistelu (Percy Jackson, #4)Valkoinen kirahviGregin kirous (Eeppisten epäonnistumisten sarja, #2)Kauhujen saari (David & Larissa, #3)Synkkä ennustus (Apollon, #2)
Paikalla 2 jäsentä ja 54 vierailijaa
haplotus, karivaan
Uusin jäsen: Olivia
Jäseniä yhteensä: 9563