Tämä kirjaosa oli mielestäni jopa paremipi erittäin hyvä, ja olin ilonen kun Connor ja Grace päätyivät taas yhteen, mutta Gracen halu olla niiden vampiraattien luona.. Kun se riipaisi Connoria, se osui myös minuun jonkin verran.. =/ En ole niin romantiikan perään kuin olen toiminnan ja sen semmoisen perään.. =) Samaistun tosi helposti juuri sellaisiin henkilöihin jotka ovat melkein alituiseen joko vaarassa tai sitten se on juuri keskellä toimintaa. :D Se oli joko tämä tai se kakkonen kun Connorin ystävä kuoli kaksintaistelussa. Se säälitti minua.. Suosittelen todella paljon. =)
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Vampiraatit 3: Kuoleman kapteeni

Justin Somper Julkaistu: kesäkuu 23, 2009
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, nuoret
Avainsanat: meriseikkailu, vampyyrit

Alkuteos ilmestynyt 2008. Suomentanut Antti Autio. Sidottu.

KUOLEMAN KAPTEENI HIIPII IHOLLE

Vampiraatit-sarja sijoittuu 2500-luvun alkuun, ja maailman merillä mellastavat merirosvot ja verenhimoiset vampiraatit. Tulevaisuus ja ikiaikaiset merirosvo- ja vampyyritarinat yhdistyvät sarjassa kiehtovasti.

Ensimmäisessä osassa kaksoissisarukset Grace ja Connor Tempest karkasivat orpokodista ja joutuivat erilleen toisistaan: ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Lumottu (Yön talo, #6)Jäämaan huuto (Jäämaan kronikka, #1)Uusikuu (Houkutus, #2)Piinattu (Yön talo, #4)Luukaupunki (Varjojen kaupungit, #1)
Paikalla 3 jäsentä ja 53 vierailijaa
Jorma Isokukko, Nafisan, KiLLPaTRiCK
Uusin jäsen: Soile Kylmälahti
Jäseniä yhteensä: 9447