Kirja-arvio: Pimeyden kuiskaus

Kirjoittanut Pancake~ - 5.0

Tämä kirja on tällä hetkellä yksi lemppareistani. Vaikka olen lukenut tämän monta kertaa, siihen ei vaan kyllästy. Se saa aina mukaan. Löysin tämän kirjan kirpparilta, sen jälkeen kun olin lukenut sen. Niin ajattelin että kuka oli niin tyhmä joka myy tämän poia. Ja sitten hahmoihin. Gwen on lempi hahmoni, jotenkin hauras. Mutta samaan aikaan kova ja kiivas. Ja sitten on Sabin. En pysty kuvailemaan häntä. Hän on niin ihana hahmo. Suosittelen lukemaan tämän kirjan.
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Pimeyden kuiskaus

Gena Showalter Julkaistu: toukokuu 17, 2011
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, paranormaali romantiikka

Alkuteos ilmestynyt 2009. Suomentanut Hanna Arvonen. Nidottu.

Sabin, Epäilyksen vartija, yksi demonisotureista jatkoi muiden sotureiden kanssa kiivasta taisteluaan Metsästäjiä vastaan. Heillä olisi vielä monta ottelua edessä, ennen kuin suurin paha olisi lopullisesti kukistettu ja kaikki jumalalliset artefaktit olisivat heidän käsissään.

Gwen ei voinut uskoa, että hänen vuoden kestänyt vankeutensa päättyisi. Hän oli aina ollut harpyia-sisarussarjan musta ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Loppusoitto (Langennut enkeli, #4)Verenjanoa Dallasissa (Sookie Stackhouse, #2)Legioona (Talon-saaga, #4)Rakas vampyyriniVarjojen nälkä (Yön siivet, #5)
Paikalla 3 jäsentä ja 38 vierailijaa
Ruska, Darkki, haplotus
Uusin jäsen: Ruska
Jäseniä yhteensä: 9376