Piinattu (Yön talo #4) - P. C. Cast, Kristin Cast8

Kirja-arvio :: Piinattu

Kirjoittanut CaliFe

Varoitus: kirja-arvio sisältää juonipaljastuksia

Ooo Ooo Ooo. Kirjaa ei vaan voinut laskea käsistään. Stevie Rae ja Afrodite syventyivät hahmoina huomattavasti, samoin Neferet. Pelottava ämmä. Varsinkin kirjan lopussa ihan kylmät väreet kulkivat pitkin ja poikin, kun Kalona vapautui. Edelleen moitin suomentajaa, koska teinikieli hyppii silmille, ja monessakin kohdassa tuntui siltä että jotain oli jäänyt suomentamatta. Kuten: Zoey ja Afrodite kertovat Damienille, Jackille ja Kaksosille isoäiti Redbirdin kertoman cheerokee-legendan, jossa mainitaan viisaiden naisten luoma ansa Kalonalle. (Missään vaiheessa ansatyttöä kuvaillessa ei puhuta punaisista merkeistä.) SITTEN joku tajuaa, HEI, eihän ennustus voi tarkoittaa Stevie Raea, hänellähän on punaiset merkit kuten legendan tytöllä. ARGH, mitä?!

Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä?

Kirjan tilaus
Kampanja: 30 päivän ilmainen Nextoryn kokeilujakso koodilla 🠊 risingshadow (lisätietoa)

Piinattu

Alkuteos ilmestynyt 2008. Suomentanut Inka Parpola. Sidottu.

Riittääkö Zoey Redbirdin valo, kun muinainen pahuus herää ja levittää mustat siipensä?

Ystävät ovat kääntäneet selkänsä Zoey Redbirdille, koska tämä on salannut heiltä asioita ja sählännyt poikien kanssa. Kaiken takana on pahantahtoinen voima, joka käyttää nuoria vampyyritulokkaita hyväkseen kuin tahdottomia marionetteja. Pimeys tuntuu sikiävän linnunhahmoisia paholaisia.

Zoey tuntee itsensä avuttomammaksi kuin koskaan. Mutta Jumalatar Nyksin valittuna hänen täytyy nousta kohtaamaan vastustajansa. Näyt ovat kertoneet tulevaisuudesta täynnä tuhoa, sotaa ja kuolemaa, ja Zoey on ainoa, joka voi estää näkyjen toteutumisen.

P. C. Cast ja Kristin Cast jatkavat imaisevaa Yön talo -vampyyrisarjaansa. Aikaisemmin ovat ilmestyneet Merkitty, Petetty ja Valittu.

”Kelpoa viihdettä nuorille.” – Helsingin Sanomat.