Kolkko aavekoira (Goosebumps #17) - R. L. Stine4

Kirja-arvio :: Kolkko aavekoira

Kirjoittanut Cavus

R. L. Stinen käsialan tunnistaa kyllä heti, kun kirjaa alkaa lukemaan. Vaikka pidän Stinen teoksista hyvin paljon, silti tämä ei vastannut odotuksiani, sillä tämä oli mielestäni jotenkin liian ''lapsellinen'' ja sekava. Sain kuitenkin luettua kirjan loppuun asti, vaikka muutaman kerran teki mieli luovuttaa. Päähenkilö ei oikein napannut, ja hänen luonnettaan korostettiin ainakin kirjan alussa mielestäni ehkä liiankin kanssa. Kuitenkin olen tyytyväinen, että luin kirjan, sillä haluan erilaisia lukukokemuksia. Goosebumpsit ovat mielestäni hyvä kirjasarja, johon mahtuu joukko mahtavia kirjoja, kuin myös sitten näitä vähemmän mahtavia. Jos olet goosebumpsien ystävä, niin suosittelen silti lukemaan tämän, sillä vaikka itse en kovin tykännyt tästä, niin joku muu saattaa vaikka tykätä.

Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä?


Kolkko aavekoira

Alkuteos ilmestynyt 1995. Suomentanut Marja Helanen-Ahtola. Sidottu.

Cooper on aina ollut aikamoinen pelkuri, sen tietävät kaikki. Mutta vasta kun hänen perheensä muuttaa uuteen taloon syvälle metsän siimekseen, hän saa todellisia pelonaiheita. Uusi talo on iso ja pelottava. Siellä natisee ja öisin pihalta kuuluu outoja ääniä. Aivan selvästi joku lymyilee hänen ikkunansa takana, tumma hahmo vaanii pihalla ja metsässä asuu kiiluvasilmäisiä hirviöitä!

Cooper on hädissään, mutta kukaan ei ota häntä tosissaan. Toisaalta, eihän kukaan muu ole ollut kuulemassa verta hyytävää ulvontaa yön pikkutunneilla. Eivätkä muut ole myöskään törmänneet kahteen julmannäköiseen, vihaisesti murisevaan koiraan, jotka olivat raadella hänet hengiltä...