Kirja-arvio: Huono karma

Kirjoittanut CaliFe - 4.0

Varoitus: kirja-arvio sisältää juonipaljastuksia

Kirjan kuvauksessa hehkutettiin koko ajan kuinka kirja saa sinut tikahtumaan nauruun. Ehkä kaikki huumori ei vain purrut 14- vuotiaaseen, mutta nauroin ääneen kirjan aikana vain kaksi tai kolme kertaa. Muuten juoni oli mainio. Kimin ja Casanovan taistelu ensin muurahaisina, sitten marsuina, kissoina, koirina, kastematoina ja ties minä mönkiäisinä oli hupaisaa. Juoni oli loistavasti rakennettu, ja kummallakin päähenkilöllä oli selvä päämäärä: Casanova tahtoi Ninan, Kimin miestä havittelevan naisen. Kim taas tahtoi miehensä takaisin. Kun Kim viimein syntyi ihmiseksi, hän halusi ensimmäiseksi sabotoida miehensä uuden avioliiton. Loppu oli kuitenkin onnellinen kaikkien kannalta. Kim ja Alex palasivat yhteen ja vihdoin ihmiseksi syntynyt Casanova perusti suurperheen Ninan kanssa Venetsiaan. 9+
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Huono karma

David Safier Julkaistu: lokakuu 4, 2011
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiaeläinfantasia
Avainsanat: huumori

Alkuteos ilmestynyt 2007. Suomentanut Tiina Hakala. Sidottu, kansipaperi.

Tolkuttoman hauska Huono karma on saanut Euroopan tikahtumaan nauruun.

Kolmekymppisellä Kim Langella menee lujaa: hänellä on rakastava aviomies (jota hän pettää), ihana tytär (jolle hänellä ei ole aikaa) ja loistokas ura televisiossa (ja alaisia joille kiukutella). Hänelle myönnetään Saksan tv-alan merkittävin palkinto, ja kaikki tuntuu menevän putkeen. Mutta ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Vartiosto valmiina palvelukseen (Kiekkomaailma, #15)Rovasti Huuskosen petomainen miespalvelijaPojat urhokkaat (Kiekkomaailma, #21)Eric (Kiekkomaailma, #9)Viikatemies (Kiekkomaailma, #11)
Paikalla 2 jäsentä ja 51 vierailijaa
haplotus, karivaan
Uusin jäsen: Olivia
Jäseniä yhteensä: 9563