Kirja-arvio: Demoninoita

Kirjoittanut serena - 4.0

Lopetin eilen kirjan ja oli ihan hyvä, vaikka kuullut että kirjan taso laskee tällä toisella kirjalla jo näkyvästi. Olihan siellä seassa sellaisia kirjoitettuja osioita, jotka ovat vähän enemmän nuorempien tasoa, mutta tykkään kuitenkin tämänlaisista kirjoista, joissa on aikamatkustelua, taikaa ja kuitenkin samoja ongelmia, kuin normi-ihmisillä. Hyvin pidettiin tilanteet salassa, ja kertomus eteni salaperäsesti eteenpäin :) tai jotain sinnepäin. Ärsytti kuitenkin se, että puolivälissä tiesin jo ongelman ytimen ja kuka on tämä isobel. Mutta loppui jäi mielenkiintoiseksi, joten kun kolmas osa ilmestyy englanniksi, niin luen sen sitten heti!
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Demoninoita

Geoffrey Huntington Julkaistu: lokakuu 2004
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiasynkkä fantasia, nuoret
Avainsanat: aikamatkustus, noidat

Alkuteos ilmestynyt 2003. Suomentanut Ilkka Äärelä. Sidottu.

Kauan sitten noita Isobel oli Euroopan pelätyin nainen. Hänet poltettiin roviolla, mutta hän vannoi vielä palaavansa valloittamaan maailman. Nyt hän on palannut.

Ainoa, joka voi estää häntä, on 14-vuotias Devon March, Yönsiiven velhoista viimeinen. Devon joutuu keräämään kaikki voimansa taistellakseen Isobelia ja tämän demoniarmeijaa vastaan.

Samalla kun Devonin voimat kasvavat ja hän ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Muinainen taikaPuoliksi villi (Half Bad -trilogia, #2)PikkunoitaRintsikoita ja luudanvarsia (Rachel, #1)Tuhatkuolevan kirous
Paikalla 1 jäsen ja 69 vierailijaa
haplotus
Uusin jäsen: Olivia
Jäseniä yhteensä: 9563