Kirja-arvio: Langennut enkeli

Kirjoittanut janki - 4.0

Kirjan alusta tuli heti mieleen Houkutus-kirjan kopiointia aina bilsan tunneista yliluonnolliseen poikaystävään, mutta kirja osoittautuikin aivan omaksi tarinakseen! Kirja on erittäin hyvä ja tuo kaipaamiani uusia tuulia fantasiakirjallisuuteen; Noran ja Patchin tarina aivan omaa luokkaansa! Kirjassa kuitenkin hieman omituista se, että Nora ei näytä surevan kuollutta isäänsä kovinkaan paljoa, eikä kirjassa tule selville juurikaan mitään Patch:istä ja hänen taustastaan. Jos en olisi etsinyt netistä tietoa ja huomannut että kirjaan ilmestyy jatko-osia, olisin pitänyt kirjaa aivan surkeana. Onneksi kuitenkin jatko-osia ilmestyy ja on jo ilmestynyt, koska janoan saada tietää lisää tästä myyttisestä olennosta ja nähdä mihin suuntaan Noran ja Patchin suhde menee. Suosittelen kirjaa lämpimästi! =)
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Langennut enkeli

Becca Fitzpatrick Julkaistu: huhtikuu 28, 2011
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, paranormaali romantiikka, nuoret
Avainsanat: enkelit

Alkuteos ilmestynyt 2009. Suomentanut Pirjo Ruti. Sidottu.

Romanssinpoikaset, illat hämyisessä pelihallissa ja yön selkään kiitävät moottoripyörät eivät olleet kuuluneet Nora Greyn elämään. Kunnes hänen biologian opiskeluparikseen ilmestyy kuin tyhjästä Patch-niminen salaperäinen muukalainen. Tumman ja synkeän komean Patchin tutkimaton hymy ja ihmeellisen tarkkanäköiset silmät kiehtovat Noraa kuin yölamppu perhosta. Kuka Patch oikein on ja mistä hän on tullut? ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Kesytön (Susiraja, #1)Riitasointu (Langennut enkeli, #2)Väristys (Väristys, #1)Loppusoitto (Langennut enkeli, #4)Uhanalainen (Susiraja, #2)
Paikalla 2 jäsentä ja 71 vierailijaa
Jouni, Fievre
Uusin jäsen: Ella Joku
Jäseniä yhteensä: 9320