Kirja-arvio: Riitasointu

Kirjoittanut janki - 4.0

Tämä kirja on todellinen parannus ensimmäisestä osasta! Tässä oli sitä jotakin. Ainoana huonona puolena oli koko Patch touhu ja se että hän vehtasi sen Marcien kanssa(!?) ja käyttäytyi muutenkin Noraa kohtaan hyvin ilkeästi koko ajan, sääliki kävi Noraa. Onneksi kuitenkin loppua kohti asiat hieman parani. Vee oli taas aivan omassa roolissaan ja sai kyllä nauraa hänen jutuilleen oikeen kunnolla. Samoin sille upealle kissatappelulle. Oli kyllä harmi että Vee jälleen kerran kiinnostui siitä nimenomaisesta pahasta tyypistä ja oli harmi että se tyyppi sattui olemaan Rixon. Kirja jäi kyllä niin jännittävään kohtaan että saa kyllä jännityksellä odottaa seuraavaa!
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Riitasointu

Becca Fitzpatrick Julkaistu: marraskuu 10, 2011
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, paranormaali romantiikka, nuoret
Avainsanat: enkelit

Alkuteos ilmestynyt 2010. Suomentanut Pirjo Ruti. Sidottu.

Nora ja Patch saivat toisensa, mutta kestääkö heidän rakkautensa myös arjen paineiden keskellä? Vaikka Noran olisi pitänyt tietää, että suhde suojelusenkelinä toimivan nuorukaisen kanssa ei ole helpoimmasta päästä, tulevat seurustelun haasteet hänelle yllätyksenä. Patch ei lukeudu Noran suojelunhaluisen äidin suosikkeihin, ja kapulaa rattaisiin heittävät myös nuorukaista valvovat arkkienkelit. Nora ei ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Kapinalliset (Talon-saaga, #2)Bree Tannerin lyhyt elämäLumoava kaaos (Loihtijakronikka, #3)Kodittomat sielut (Intertwined, #1)Lohikäärmeet (Talon-saaga, #1)
Paikalla 4 jäsentä ja 43 vierailijaa
Jussi, Wanda, Mustelmann, Rinja
Uusin jäsen: Topi Kopakkala
Jäseniä yhteensä: 9455