Vierailijat (The Nightmare Room #12) - R. L. Stine4

Kirja-arvio :: Vierailijat

Kirjoittanut rudi92

Ehdottomasti yksi huonoimmista Nightmare Roomeista. Juoni oli jo ensinnäkin aivan tyhmä ja päähenkilö oli ärsyttävä ufo-puheidensa kanssa. Mutta edes nuo edeltämainittavat seikat eivät olleet mitään verrattuna loppuratkaisuun. Siis, WHAT? Täyttää paskaa jopa Stinen kirjaksi. Valitettavasti monet Goosebumpsit ovat samanlaista sontaa kuin tämä kirja. Harmi kun ottaa huomioon että Stinen Nightmare Roomit on yleisesti ottaen hyviä.

Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä?


Vierailijat

Alkuteos ilmestynyt 2001. Suomentanut Mika Kivimäki. Sidottu.

Ben Shipley on aivan tavallinen kiharatukkainen poika. Hän tutkii päivittäin lukuisia nettisivuja ja surffailee internetin keskustelupalstoilla. Oikeastaan hän viettää lähes kaiken aikansa tietokoneen äärellä. Miksi?

Hän yrittää löytää merkkejä ulkoavaruuden elämästä.

Benin ystävät ovat huolissaan hänestä. Miksi ihmeessä hän haluaa niin kovasti löytää avaruusolentoja? Miksi hän päivästä toiseen yrittää epätoivoisesti saada yhteyttä toiselle planeetalle? Eikö hän ymmärrä, että ufot ovat huuhaata?

Iltaisin Ben tarkkailee taivasta toivoen näkevänsä edes vilauksen jostakin tuntemattomasta. Hän ei kuitenkaan tiedä, että todellisuudessa oikea, elävä avaruusolento on paljon lähempänä kuin hän ikinä voisi kuvitellakaan.