Varoitus: kirja-arvio sisältää juonipaljastuksia

Surullista kyllä, huonoin tähänastinen Arty. Jostain syystä Artemiksen sairaus ahdisti, vaikkakin alter-ego Orion oli täysi ääliö, ja sai nauramaan ääneen. Colfer oli jälleen onnistunut jättämään vähän sitomattomia lankoja auki, joten jatkoa on todennäköisesti luvassa. Opal Koboin menneisyyden kaksoisolento on vielä vapaana, eli voisi kuvitella että jotain kostoa on luvassa. Jännää että Colfer otti vanhan Kääntöpallon mukaan seitsemänteen osaan. Oli myös mielenkiintoista kuulla Turnballin ihmisrakkaudesta. Loppu oli hiukan traaginen heidän kannaltaan. Lempihahmoni Mulch oli taas kuvioissa yhden (ja puolen) kirjan tauon jälkeen. JEI, siitä plussaa. Kokonaisuudeltaan mennyt vähän poskelleen, mutta ihan OK. Ei muuta kuin odottelemaan seuraavaa
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Artemis Fowl: Atlantiskompleksi

Eoin Colfer Julkaistu: lokakuu 13, 2010
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, nuoret, seikkailu
Avainsanat: keijut

Alkuteos ilmestynyt 2010. Suomentanut Jaakko Kankaanpää. Sidottu.

ONKO ARTEMIS FOWL PARANTANUT TAPANSA?

Artemis Fowl täyttää viisitoista ja kutsuu joukon keijuja Islantiin. Hänen uusimman hankkeensa tarkoituksena on – uskokaa tai älkää – pelastaa koko maailma ilmastonmuutokselta. Keijut huomaavat Artemiksen käytöksessä muutakin outoa ja epäilevät oireiden viittaavan atlantiskompleksiin.

Sairaus iskee syyllisyytensä kanssa kamppaileviin rikollisiin, ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Artemis Fowl: Viimeinen vartija (Artemis Fowl, #8)Artemis Fowl: Aikaparadoksi (Artemis Fowl, #6)Artemis Fowl: Ikuisuuskoodi (Artemis Fowl, #3)Artemis Fowl: Opalin kosto (Artemis Fowl, #4)Artemis Fowl: Kadonnut siirtokunta (Artemis Fowl, #5)
Paikalla 1 jäsen ja 41 vierailijaa
Pisania
Uusin jäsen: Virpi Larmila
Jäseniä yhteensä: 9384