Kirja-arvio: Lasikaupunki

Kirjoittanut NermiEddlitt - 5.0

Varoitus: kirja-arvio sisältää juonipaljastuksia

City of Glass koukutti lukijan heti alusta alkaen. Clary saa viimeinkin keinon herättää äitinsä jo viikkoja kestäneestä unesta. Sitä varten hänen on lähdettävä Idrisiin, varjonmetsästäjien kotikaupunkiin. Jace ei ole mielissään Claryn ideasta, vaan yrittää estää tämän pääsyn Idrisiin. Luonnollisesti Clary keksii keinon päästä sinne itse ja suututtaa samalla Jacen. Koska Jace ei halua auttaa Clarya, saa hän apua Sebastianilta, nuorelta, komealta ja salaperäisen tutulta pojalta. Kirja syventää Jacen ja Claryn on/off suhdetta ja avaa molempien hahmojen historiaa yllättävillä tavoilla. Kirjan pahis- Valentine, onkin vielä kekseliäämpi ja raaempi hahmo, kuin aiemmat kirjat antoivat ymmärtää. Kirja keksittyy myös vähän enemmän Alecin ja Magnuksen tunteisiin toisiaan kohtaan. Kirjan loppu on niin haikea, että on vaikea uskoa, että trilogia saa jatko-osia.
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Lasikaupunki

Cassandra Clare Julkaistu: elokuu 31, 2011
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiaurbaani fantasia, nuoret
Avainsanat: ihmissudet, tv-sarja, vampyyrit

Alkuteos ilmestynyt 2009. Suomentanut Terhi Leskinen. Kannen kuva: Cliff Nielsen. Sidottu.

"Rakkaus ei tehnyt sinusta heikkoa", Jace sanoi. "Se teki sinusta vahvemman."

Äitinsä hengen pelastamiseksi Clary lähtee Varjometsästäjien alkukotiin, Idrisin Lasikaupunkiin, ja uhmaa henkensä kaupalla näiden ikuista lakia. Claryn itsepintaisuus ei miellytä Jacea, jota kielletty rakkaus ja palava halu piinaavat pahemmin kuin hän olisi ikinä voinut ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Tuhkakaupunki (Varjojen kaupungit, #2)Kadotettujen sielujen kaupunki (Varjojen kaupungit, #5)Varjojen kaupungit I–IIILangenneiden enkelten kaupunki (Varjojen kaupungit, #4)Taivaallisen tulen kaupunki (Varjojen kaupungit, #6)
Paikalla 1 jäsen ja 70 vierailijaa
Jorma Isokukko
Uusin jäsen: Soile Kylmälahti
Jäseniä yhteensä: 9447