Sitomaton rakastaja (Mustan tikarin veljeskunta #5) - J. R. Ward6

Kirja-arvio :: Sitomaton rakastaja

Kirjoittanut Resurr

Nämä sarjan osat alkavat muistuttaa toisiaan. Vamyyri+jokin ongelma+rakkaus, kyllähän tämän silti mielenkinnolla luki! Ja ei vain mielenkiinnolla vaan yhdeltä istumalta, kun ei läytynyt kohtaa, jossa sen olisi voinnut jättää kesken. Loppuratkaisu muistutti Rhagen ja Maryn(?) loppua paitsi sitten sitä mielenkiintoista lisäystä lukuunottamatta. John on herättänyt mielenkiintoni. Kahden viime osan aikana hän on tullut esille paremmin. Saas nähdä... Tässä sarjassa on mukavasti kaikkea, on väkivaltaa ja samalla sitten läheisyyttä.

Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä?


Sitomaton rakastaja

Alkuteos ilmestynyt 2007. Suomentanut Maria Sjövik. Nidottu.

Kun yön varjot laskeutuvat New Yorkin Caldwellissa, alkaa kuolettava ajojahti vampyyrien ja heidän metsästäjiensä välillä. Vampyyrirodulla on puolustajanaan kuuden vampyyrisoturin salainen veljesjoukkio.

Armottomalla ja älykkäällä Vishousilla on kannettavaan kammottava kirous ja pelottava kyky nähdä tulevaisuuteen. Hän kasvoi isänsä sotaleirillä, jossa häntä piinattiin ja pahoinpideltiin. Mustan tikarin veljeskunnan jäsenenä hän ei ole kiinnostunut rakkaudesta tai tunteilusta vaan ainoastaan taistelemisesta Harvennuskuntaa vastaan.

Vishous joutuu itsensä loukattuaan ihmisten sairaalaan ja päätyy kauniin kirurgin, Jane Whitcombin potilaaksi. Tohtori Whitcomb saa Vishousin avautumaan ja paljastamaan sisäisen tuskansa ja antaa vampyyrisoturille ensikosketuksen todellisesta, aidosta nautinnosta. Asiat saavat kuitenkin yllättävän käänteen, kun Vishousin tekemät valinnat uhkaavat johtaa tulevaisuuteen, jossa Janelle ei ole sijaa...

Sitomaton rakastaja on Mustan tikarin veljeskunta -sarjan viides osa.