Kirja-arvio: Rautatytär

Kirjoittanut Chanie - 4.0

Positiivinen yllätys! Luettuani ensinmäisen osan, pidin ideasta kovasti. Hienosti otettu ideaa William Shakespearin Kesäyön unelmasta. Muutamat hahmotkin ovat samoja. Todella mukavaa lukea välillä jotain muuta kuin vampyyreista tai ihmissusista. Tässä saagassa törmää kaikkeen täydellisen päinvastaiseen! On haltijoita, ja keijuja, puhuvia kissoja ja menninkäisiä. Kuullostaa ehkä todella tylsän taijanomaiselta, ja että nämä oliot ovat sieviä ja kilttejä. Kaikkea muuta! Väkivaltaa ja ahnehdintaa löytyy. Pidän tavasta jolla Kagawa kirjoittaa, ja hän on tehnyt upeaa työtä saadessaan Kesäyön unelman pohjana tähän kirjaan. Tämä arvosteluni ei ole niin kovin hyvin kirjotettu, koska on siitä nyt vähäsen aikaa kun tämän kirjan olen lukenut. Kirjan saa myös tilattua Harlequinin Nocturne sarjasta, ja tämä kirja löytyy myös kauppojen pokkarihyllyltä. Kannattaa napata mukaan!
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Rautatytär

Julie Kagawa Julkaistu: joulukuu 2011
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, romantiikka, nuoret

Alkuteos ilmestynyt 2010. Suomentanut Eeva Parviainen. Nidottu.

Meghan Chase on vasta äskettäin saanut tietää olevansa puoliverinen haltijaprinsessa, kesähovin kuningas Oberonin tytär. Enää hän ei ole koulun näkymätön tyttö, köyhän sikatilallisen tytärpuoli, vaan haltijamaa Mikämikän suoranainen julkkis, jonka sydän vetää toisaalle, velvollisuudet ja taistelut toisaalle.

Kesän ja talven hovien sekä Rautakuninkaan taisteluiden tiimellyksessä myös ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Safiirinsini (Rakkaus ei katso aikaa, #2)Pimeä sydän (Mystic City, #2)Okaruusujen valtakunta (Valtakunta, #1)Rubiininpuna (Rakkaus ei katso aikaa, #1)Veden vallassa (Väkiveriset, #3)
Paikalla 3 jäsentä ja 76 vierailijaa
blackstar, Pisania, FreakyMike
Uusin jäsen: Valtsu gamer123
Jäseniä yhteensä: 9038