Kirja-arvio: Huono karma

Kirjoittanut Q_Black - 4.0

Huh, tämä oli kyllä hyvä. Täytyy nostaa hattua kirjoittajalle, joka sattuu olemaan vielä mies! Kirjan juoni oli todella kekseliäs ja tarina soljui eteenpäin melko kivuttomasti. Tuli hymyiltyä useaan otteeseen ja hirnuttuakin muutaman kerran mm. ajatukselle Hitleristä suolistobakteerina. Vaihtuvat tapahtumat ja Kimin ärhäkkä luonne lisäsivät hauskuutta sekä hurmaava Casanova, joka odottaa kovasti saavansa hyvää karmaa ja pääsevänsä nisäkkääksi, jotta voisi harrastaa taas lemmenleikkejä. Kirja sai pintaan kaikenlaisia tunteita, aina nolostuksesta, iloon ja sieltä harmistukseen. Kaiken hyvän lisäksi, onneksi tässäkin kirjassa on onnellinen loppu. Tämä kirja antaa arvokkaan opetuksen jokaiselle, joka ei osaa arvostaa elämäänsä. Vasta kun sen menettää, tajuaa kuinka täydellistä se onkaan ollut.
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Huono karma

David Safier Julkaistu: lokakuu 4, 2011
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiaeläinfantasia
Avainsanat: huumori

Alkuteos ilmestynyt 2007. Suomentanut Tiina Hakala. Sidottu, kansipaperi.

Tolkuttoman hauska Huono karma on saanut Euroopan tikahtumaan nauruun.

Kolmekymppisellä Kim Langella menee lujaa: hänellä on rakastava aviomies (jota hän pettää), ihana tytär (jolle hänellä ei ole aikaa) ja loistokas ura televisiossa (ja alaisia joille kiukutella). Hänelle myönnetään Saksan tv-alan merkittävin palkinto, ja kaikki tuntuu menevän putkeen. Mutta ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Noitia maisemissa (Kiekkomaailma, #12)Avain (Mahtavat 12, #3)Keskiyö ylläni (Kiekkomaailma (nuortenkirjat), #5)Valkoparta Karjupukki (Kiekkomaailma, #20)Muks! (Kiekkomaailma, #30)
Paikalla 1 jäsen ja 46 vierailijaa
punnort
Uusin jäsen: Olivia
Jäseniä yhteensä: 9563