Kirja-arvio: Langennut enkeli

Kirjoittanut Fallen angel - 5.0

En voi muuta kuin yhtyä aikaisempiin. Ihanaa vaihtelua tämä enkeli aihe :) Kun kirjaa aloitti lukemaan ei siitä hennonnut päästää irti. Yö unetkin jäivät minimaalisen vähäisiksi kun kirjaa luki ja luki ja luki. Ihana tuo alku... Siis Patch ja Nora, siinä vasta pari. Aluksihan he vaan piikittelevät ja Nora on niin ihanan nenäkäs ja ahh... Mitä luettavaa. Jäi vähän se loppu mietityttämään, mutta ei siitä sen enempää.... Suosittelen ehdottomasti kaikille!
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Langennut enkeli

Becca Fitzpatrick Julkaistu: huhtikuu 28, 2011
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, paranormaali romantiikka, nuoret
Avainsanat: enkelit

Alkuteos ilmestynyt 2009. Suomentanut Pirjo Ruti. Sidottu.

Romanssinpoikaset, illat hämyisessä pelihallissa ja yön selkään kiitävät moottoripyörät eivät olleet kuuluneet Nora Greyn elämään. Kunnes hänen biologian opiskeluparikseen ilmestyy kuin tyhjästä Patch-niminen salaperäinen muukalainen. Tumman ja synkeän komean Patchin tutkimaton hymy ja ihmeellisen tarkkanäköiset silmät kiehtovat Noraa kuin yölamppu perhosta. Kuka Patch oikein on ja mistä hän on tullut? ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Häivähdys (Väristys, #2)Kodittomat sielut (Intertwined, #1)Myrskylä (Myrsky, #1)Vainuttu (Susiraja, #4)Bree Tannerin lyhyt elämä
Paikalla 1 jäsen ja 69 vierailijaa
Fievre
Uusin jäsen: Ella Joku
Jäseniä yhteensä: 9320