Kirja-arvio: Verta sakeampaa

Kirjoittanut Q_Black - 4.0

Verta sakeampaa on Sookie-sarjan viides suomennos. Aiempia kirjoja lukiessa taso on noussut koko ajan, mutta tätä lukiessa se nousu ikäänkuin pysähtyi. Tuntui välillä, että tapahtumat olivat sekavia ja niitä oli sen verran, että ei pysynyt mukana siinä, että mihin juttuun mikäkin liittyi. Lisäksi Sookien otsaan iskeytyi tässä kirjassa kevytkenkäisen tytön leima, koska miehiä tuntui olevan joka sormelle ja se ärsytti suunnattomasti. Joka tapauksessa hieno lukukokemus, josta löytyi kuitenkin pääosin vain kaikkea mielenkiintoista ja positiivistakin. Uusi hahmo Quinn herätti mielenkiinnon heti, joten täytynee ostaa hyllyyn seuraava kirja mahdollisimman pian.
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Verta sakeampaa

Charlaine Harris Julkaistu: heinäkuu 29, 2011
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiaurbaani fantasia, paranormaali romantiikka
Avainsanat: ihmissudet, tv-sarja, vampyyrit

Alkuteos ilmestynyt 2005. Suomentanut Sari Kumpulainen. Sidottu.

Sookie Stackhouse ei muuta kaipaisi kuin mukavaa, rauhallista elämää, mutta se jää aina vain kaukaisemmaksi haaveeksi. Louisianalaisen telepaattitarjoilijattaren elo on kaikkea muuta kuin seesteistä, etenkin kun lähipiiriin kuuluu vaarallisen vetäviä vampyyrejä, uuden laumanjohtajan valinnasta kamppailevia ihmissusia ja muita muodonmuuttajia, omaa perhettä myöten.

Pian koittaa ensimmäinen täysikuu ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Aamunkoi (Houkutus, #4)Veren perintö (Sookie Stackhouse, #6)Uusikuu (Houkutus, #2)Epäilys (Houkutus, #3)Kylmäveristen klubi (Sookie Stackhouse, #3)
Paikalla 2 jäsentä ja 43 vierailijaa
Kitsusi, Kirsi
Uusin jäsen: Anders Vacklin
Jäseniä yhteensä: 9452