Kirja-arvio: Riitasointu

Kirjoittanut kyyhkynen - 4.0

Varoitus: kirja-arvio sisältää juonipaljastuksia

Petyin kirjaan jonkin verran, se jäi mielestäni liian synkäksi. En voinut tietenkään odottaa pelkkää hempeilyä, mutta Patchin vehtaaminen Marcien kanssa oli ihan kamalaa luettavaa. Scott oli epäselvä ja surkea hahmo, enkä tajua, miksi Nora viitsi lainkaan olla hänen kanssaan. En olisi halunnut Rixonin paljastuvan pahaksi tyypiksi, hän oli niin suloinen hahmo. Kirjan loppu pelasti Patchin ja Noran suhteen, mutta vain hetkeksi. Kumpa Hank kukaliekään ei olisi tullut pilaamaan kaikkea. Jäin todellakin odottamaan jatko-osaa ja toivon, että se on parempi.
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Riitasointu

Becca Fitzpatrick Julkaistu: marraskuu 10, 2011
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, paranormaali romantiikka, nuoret
Avainsanat: enkelit

Alkuteos ilmestynyt 2010. Suomentanut Pirjo Ruti. Sidottu.

Nora ja Patch saivat toisensa, mutta kestääkö heidän rakkautensa myös arjen paineiden keskellä? Vaikka Noran olisi pitänyt tietää, että suhde suojelusenkelinä toimivan nuorukaisen kanssa ei ole helpoimmasta päästä, tulevat seurustelun haasteet hänelle yllätyksenä. Patch ei lukeudu Noran suojelunhaluisen äidin suosikkeihin, ja kapulaa rattaisiin heittävät myös nuorukaista valvovat arkkienkelit. Nora ei ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Uusikuu (Houkutus, #2)Uhanalainen (Susiraja, #2)Loppusoitto (Langennut enkeli, #4)Jäljitetty (Susiraja, #3)Kajo (Kuura-trilogia, #2)
Paikalla 4 jäsentä ja 46 vierailijaa
Jussi, Wanda, Mustelmann, Rinja
Uusin jäsen: Topi Kopakkala
Jäseniä yhteensä: 9455