Piinattu (Yön talo #4) - P. C. Cast, Kristin Cast8

Kirja-arvio :: Piinattu

Kirjoittanut Fallen angel

Kirja oli jälleen nopeasti luettu. Kirjassa oli ehdottomasti hyvää että vähän sivuosassa olleet hahmot saivat enemmän osaa ja hahmoihin tuli uskottavuutta. Kuitenkin yleisesti kirjasarjassa ärsyttää se kun kaikki asiat kerrataan joka kerta ja siihen alan jo kyllästyä, kyllä varmaan kaikki ketkä kirjasarjaa lukevat tietävät jo nelososassa että Damien on homo ja miksi Shauneeta ja Eriniä kutsutaan kaksosiksi, eikä minusta enää tarvitsisi kertoa miksi Zoeyta oltiin pidettiiin aluksi niin erikoisena... Myös taas alkoi tulla tätä kolmoisdraaman alkua ja toivon ettei enää tule sellaisia ihmissuhde draamoja kuin kolmoiskirjassa.... Odotan kyllä innolla seuraavan kirjan lukemista.

Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä?

Kirjan tilaus
Kampanja: 30 päivän ilmainen Nextoryn kokeilujakso koodilla 🠊 risingshadow (lisätietoa)

Piinattu

Alkuteos ilmestynyt 2008. Suomentanut Inka Parpola. Sidottu.

Riittääkö Zoey Redbirdin valo, kun muinainen pahuus herää ja levittää mustat siipensä?

Ystävät ovat kääntäneet selkänsä Zoey Redbirdille, koska tämä on salannut heiltä asioita ja sählännyt poikien kanssa. Kaiken takana on pahantahtoinen voima, joka käyttää nuoria vampyyritulokkaita hyväkseen kuin tahdottomia marionetteja. Pimeys tuntuu sikiävän linnunhahmoisia paholaisia.

Zoey tuntee itsensä avuttomammaksi kuin koskaan. Mutta Jumalatar Nyksin valittuna hänen täytyy nousta kohtaamaan vastustajansa. Näyt ovat kertoneet tulevaisuudesta täynnä tuhoa, sotaa ja kuolemaa, ja Zoey on ainoa, joka voi estää näkyjen toteutumisen.

P. C. Cast ja Kristin Cast jatkavat imaisevaa Yön talo -vampyyrisarjaansa. Aikaisemmin ovat ilmestyneet Merkitty, Petetty ja Valittu.

”Kelpoa viihdettä nuorille.” – Helsingin Sanomat.