Huutavat haamut (The Nightmare Room #7) - R. L. Stine4

Kirja-arvio :: Huutavat haamut

Kirjoittanut rudi92

Loppujen lopuksi huono kirja. Juoni oli tyhmä ja ärsyttävä. Mutta loppu oli kyllä hyvä. Voi sanoa että se oli kirjan ainoa hyvä puoli ja annan siksi kirjalle kaksi tähteä.

Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä?

Kirjan tilaus
Black Friday: Adlibris tarjoaa 10% alennuksen kirjoista koodilla BLACK21 (voimassa 28.11.2021 saakka)

Huutavat haamut

Alkuteos ilmestynyt 2001. Suomentanut Mika Kivimäki. Päällyksen kuva: Vince Natale. Sidottu.

Pitelet käsissäsi avainta värisyttävän kauhun maailmaan. Jätä taaksesi kaikki tuttu ja turvallinen. Avaa ovi kauhuun. Aina on tilaa vielä yhdelle... PAINAJAISHUONEESSA

13-vuotias Spencer Turner ei pysty unohtamaan serkkuaan Iania, joka putosi jäihin hänen silmiensä edessä ja hukkui. Spencer haluaa saada Ianiin yhteyden kertoakseen, että hän yritti pelastaa tämän. Erilaisten aaveiden jäljitysyritysten jälkeen Spencer löytää pieneltä sivukujalta kauhukaupan ja sieltä koneen, joka pystyy välittämään haamujen ulvontaa ja ääniä. Mutta toimiiko kone todella? Ei ainakaan silloin, kun Spencerin isoveli Nick pelästyttää piloillaan sen avulla Spencerin ja tämän ystävät. Nickin kepposesta innostuneena Spencer päättää tehdä naapurissa asuvalle Scottille jekun, koska tämä on väittänyt kotitalonsa vilisevän kummituksia. Leikki saa kuitenkin pian kammottavan käänteen, kun nuoret joutuvat kostonhimoisten haamujen käsittelyyn.

The Nightmare Room -sarja on suositun nuorisokirjailija R. L. Stinen värisyttävintä – ja erittäin hyvin myyvää – tuotantoa. Sarjalla on omat verkkosivut osoitteessa www.thenightmareroom.com.