Kirja-arvio: Tyttö peilissä

Kirjoittanut Q_Black - 3.0

Tuli hetkeksi taianomainen fiilis kun otti tämän kirjan käsiinsä. Aivan kuin olisi voinut mennä istumaan keskelle kukkivaa puutarhaa ja lukea tätä satukirjalta näyttävää pikkuruista kirjaa. Kirjojen tarinat eivät kuitenkaan ole mitään yli-iloisia romanttisia tarinoita, jotka päättyvät onnellisesti. Kirjassa on siis kaksi eri tarinaa, joista olisi minun mielestäni saanut pienellä vaivalla hiukan pidempiä. Minusta tarinat loppuivat melkein kesken ja etenkin tämä ensimmäinen tarina "tyttö peilissä" oli vallan mielenkiintoinen ja aiheutti pari pientä väristystäkin selkäpiissa kun ajattelin tilannetta omalle kohdalle. Tarinat ovat siis aikuisille kirjoitettuja lyhyitä tarinoita, joissa piilee myös muutama pieni opetuskin. Vaikka toisen tarinan kerronta oli vähän sekavaa, onnistui tämä pieni ja kummallinen kirja viihdyttämään tovin.
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Tyttö peilissä

Cecelia Ahern Julkaistu: tammikuu 13, 2012
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, romantiikka, novellikokoelma
Avainsanat: sadut

Alkuteos ilmestynyt 2011. Suomentanut Terhi Leskinen. Sidottu.

Maagisia ja mieleenpainuvia satuja aikuisille

Lilan isoäidin talossa peilit on peitetty mustilla kankailla, mutta asia ei ole koskaan mietityttänyt Lilaa sen kummemmin. Hääpäivänsä aamuna hän vetää kankaan syrjään peilin edestä ja kumartuu katsomaan itseään hieman liian läheltä – yllättävin seurauksin.

Sydämensä särkenyt mies on keksinyt koneen, jolla voi luoda uusia ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Kuolleiden laivojen saari (Tähtisarja, #26)Merkitty (Yön talo, #1)Lasinen miekka (Hopea, #2)Yön kuiskaukset (Soturikissat: Tähtien enne, #3)Hellsing 6 (Hellsing, #6)
Paikalla 19 vierailijaa
Uusin jäsen: Heini N.
Jäseniä yhteensä: 9572