Kirja-arvio: Kylmäveristen klubi

Kirjoittanut kyyhkynen - 5.0

Tämä kirjasarja tuntuu paranevan kirja kirjalta. Luin kolme ensimmäistä kirjaa putkeen tässä parin viime päivän aikana ja koukkuunnuin täysin. Plussat ja miinukset: + Sookie on mahtava päähenkilö. Hänellä on oma tahto, tunteet ja hän on niin itsenäinen ja reipas. Sookie kuvailee tapahtumia myös hauskasti ja häneen voi samaistua. + Useimmat muutkin henkilöt ovat onnistuneita. Eric ja Alcide ovat ihania ja Billkin useimmiten, vaikka tässä kirjassa hän onkin todella ärsyttävä. + Vampyyrien maailmasta on saatu todella kiehtova. + Pidän etelävaltioista tapahtumapaikkana. Myös Merlotte's on jotenkin tosi symppis paikka. + Kirjoja lukiessa nauraa tai haukkoo henkeä koko ajan. Jännittävä ja koukuttava sarja. - Kirjoitustyyli on töksähtelevää ja suomennos ontuu. Olen varma että sarja olisi parempi englanniksi. - Tapahtumat etenevät välillä vähän liian nopeasti ja jää pöllähtänyt olo. Tämä voi tosin olla hyväkin asia. - TV-sarjan katsominen häiritsee lukukokemusta ja kirjat olisivat varmasti olleet parempia, jos en olisi katsonut sarjaa ensin. Kokonaisuudessa kuitenkin mahtava sarja, täytyy heti ostaa tuo seuraava kirja!
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Kylmäveristen klubi

Charlaine Harris Julkaistu: marraskuu 26, 2010
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiaurbaani fantasia, paranormaali romantiikka
Avainsanat: ihmissudet, tv-sarja, vampyyrit

Alkuteos ilmestynyt 2003. Suomentanut Sari Kumpulainen. Sidottu.

Sookie Stackhousella on mieshuolia. Vaikka hänen vampyyripoikaystävänsä Bill on niitä harvoja, joiden ajatuksia hän ei pysty lukemaan, on selvää, että miehellä on nyt paljon salattavaa. Kaiken kukkuraksi Bill väittää lähtevänsä liikematkalle ja katoaa reissullaan kuin maan nielemänä.

Sydämensä särkenyt Sookie ryhtyy etsimään vampyyrisulhoaan yhdessä Ericin, Billin salakavalan ja ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Veren sitomat (Sookie Stackhouse, #8)Epäilys (Houkutus, #3)Veren imussa (Sookie Stackhouse, #4)Uusikuu (Houkutus, #2)Aamunkoi (Houkutus, #4)
Paikalla 4 jäsentä ja 50 vierailijaa
LordStenhammar, Fievre, Nicolas, Jaragil
Uusin jäsen: Nicolas
Jäseniä yhteensä: 9387