Kirja-arvio: Riimut

Kirjoittanut Jillponie 2 - 5.0

Kirja osuu juuri sille osa-aluueelle jta rakastan eli muinaisiin skandeihin ja näiden jumaliin. Kirjassa käydään kuoleman tuolla puolen, taistellaan jumalia vastaan ja koitetaan säilyttää maailman tasapaino. Loki, skandien tuhon ja kaaoksen jumala, kieroilee luonteensa mukaisesti tappaen melkein kaikki. Odin, skandien ylijumala, koittaa myös omalla kierolla tavallaan saada Maddy Smithiä, nuorta tyttöä kylästä nimeltä Malbry, pelastamaan oma nahkansa ja siinä sivussa muutaman muunkin tai toisin sanoen koko ihmiskunnan. Kirjassa on myös Äijäkäisiä, kummallisia pieniä olentoja, jotka palvovat kapteenia ja tottelevat tätä.
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Riimut

Joanne Harris Julkaistu: syyskuu 23, 2008
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, nuoret
Avainsanat: skandinaavinen mytologia

Alkuteos ilmestynyt 2007. Suomentanut Inka Parpola. Sidottu, kansipaperi.

Viisisataa vuotta on kulunut Ragnarökistä, maailmanlopusta, ja maailma on rakentanut itsensä uudelleen.

Uudessa maailmassa Järjestys pitää valtaa. Kaaoksen, taian, tarinoiden ja vanhojen jumalten kerrotaan kadonneen maailmasta vuosisatoja sitten.

Mutta Maddy ja hänen ystävänsä Yksisilmä tietävät, että pieni pala lumousta on säilynyt – ruosteenvärinen riimumerkki ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Fimbul-talvi (Matka Asgårdiin, #1)Kesän miekka (Magnus Chase, #1)Odininlapsi (Korpinkehät, #1)VuoriYhdeksän maailman sankarit
Paikalla 1 jäsen ja 37 vierailijaa
Iivari
Uusin jäsen: Laura Kantosaari
Jäseniä yhteensä: 9873