Kirja-arvio: Langennut enkeli

Kirjoittanut Rekkis - 5.0

Aivan mahtava kirja! Pidin aina twiligthia hyvänä ,mutta tämä ampuu kyl aivan yli odotusten!!!! :) Just tollasta romantiikkaa, salaperäsyyttä,kauhua ja kaikkea noita yhessä!! Kun tota alkoi lukemaan ( sain kirjan kesällä) se oli luettu alle kahdessa päivässä, siihen vaan jäi koukkuun. Toivottavast muutkin on "oireillu" tälläsestä riippuvuudesta :D. Se oli niin jännittävä ja mukaansatempaava et luin sitä aamuneljään asti ja vaikka silmät väsy, ei vaan voinut lopettaa! Kehun Becan ja hänen mahtavan ideansa ja kirjansa kyl maasta taivaisiin! En oo ikinä lukenut mitäään noin hyväää! TÄYTTÄ TOTTA, BECCA ON PARAS!!!
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Langennut enkeli

Becca Fitzpatrick Julkaistu: huhtikuu 28, 2011
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, paranormaali romantiikka, nuoret
Avainsanat: enkelit

Alkuteos ilmestynyt 2009. Suomentanut Pirjo Ruti. Sidottu.

Romanssinpoikaset, illat hämyisessä pelihallissa ja yön selkään kiitävät moottoripyörät eivät olleet kuuluneet Nora Greyn elämään. Kunnes hänen biologian opiskeluparikseen ilmestyy kuin tyhjästä Patch-niminen salaperäinen muukalainen. Tumman ja synkeän komean Patchin tutkimaton hymy ja ihmeellisen tarkkanäköiset silmät kiehtovat Noraa kuin yölamppu perhosta. Kuka Patch oikein on ja mistä hän on tullut? ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Riitasointu (Langennut enkeli, #2)Kodittomat sielut (Intertwined, #1)Ruska (Kuura-trilogia, #3)Sotilaat (Talon-saaga, #3)Loppusoitto (Langennut enkeli, #4)
Paikalla 2 jäsentä ja 40 vierailijaa
Chompp, Jukuke
Uusin jäsen: S P
Jäseniä yhteensä: 9856