10

Kirja-arvio: Sielujen järvi

Kirjoittanut Krjatoukka
()

Tämä kirja oli erilainen, kuin aiemmat Darren Shanit. Se oli positiivinen yllätys, sillä uskon että kirjan juoni olisi alkanut olla aika loppuun koluttu ilmän tälläistä pientä sivuhyppyä. Se myös paljasti Harkatin suurimmman mysteerin, oikean minänsä. Kirja oli jännittävä ja siinä oli epäonnistumisia, eikä aina vain inhottavasti selvitty kaikesta naarmuitta. Rakastin sitä, että lohikäärmeet saivat osansa tässäkin kirjasarjassa!
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10Alkuteos ilmestynyt 2003. Suomentanut Kaijamari Sivill. Sidottu.

Menneisyys ja tulevaisuus kietoutuvat yhteen vampyyriprinssin uusissa seikkailuissa.

Vampyyriystäviemme kohtalokas yhteenotto Vampaneesimestarin kanssa vaatii veronsa ja taistelut taukoavat joksikin aikaa. Väsyneet ja murheelliset vampyyriprinssit lähtevät kumpikin omille teilleen: Vancha Vampyyrivuoreen ja Darren takaisin Friikkisirkukseen yhdessä ystävänsä siniviitta Harkat Muldsin kanssa. Siellä Harkatin painajaiset palaavat entistä pahempina, ja hänen on lähdettävä Koo-Hoo Talon avulla selvittämään, kuka hän edellisessä elämässään oikein oli.

Aina yhtä pahanilkisen juonikas Talo avaa taikavoimillaan Harkatille ja Darrenille oven tuntemattomaan maailmaan, jossa vaanivat uudenlaiset vaarat. Kuka on ystävä ja kuka vihollinen? Vain muutama arvoituksellinen vihje apunaan ystävysten on selvitettävä reittinsä ja raivattava vaarallinen tiensä salaperäiselle Sielujen järvelle...

Suositun vampyyrisarjan 10. osa.