Häivähdys (Väristys #2) - Maggie Stiefvater10

Kirja-arvio :: Häivähdys

Kirjoittanut Karajishi

Mielestäni kirja oli enemmän kuin täydellinen. Parempaa lukukokemusta en olisi edes osannut toivoa. Stiefvater on luonut lumoavan kirjasarjan, eikä toinen osa jää millään muotoa ykkösen varjoon, melkeinpä päinvastoin. Liikutuin kerran jos useammankin lukiessani kirjaa ja välillä oli pakko keskeyttää lukeminen ja sanoa itselleen, etteivät tapahtumat ole totta. Vain harva kirjailija on minun tasollani saavuttanut sellaisen kunnian, mutta Maggie Stiefvater, sai sen kirjan ensimmäisillä riveillä. Kaiken kaikkiaan loistavasti rakennettua herkkä ja höyhenen kevyt rakkaustarina täynnä tunnetta ja omanlaistaan lumousta!

Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä?

Kirjan tilaus
Kampanja: Adlibris tarjoaa 10% alennuksen kaikista tuotteista koodilla FALL4BOOKS (voimassa 22.-24.10.)

Häivähdys

Alkuteos ilmestynyt 2010. Suomentanut Laura Honkasalo. Sidottu.

Rakkaudella on kahdet kasvot, suden ja ihmisen

Toukokuussa 2010 ilmestynyt Väristys oli herkkä aloitus vangitsevalle, ihmissusilegendaa raikkaasti tulkitsevalle rakkaustarinalle. Sam ja Grace ovat taistelleet saadakseen toisensa, ja metsä heidän välillään näyttää kadonneen. Pian heidän tulevaisuudelleen lankeaa uusi varjo.

Häivähdys on romaani elämästä odotuksen jälkeen. Se on romaani pojasta jonka sutena viettämät vuodet ovat takana, tytöstä joka on menettää ihmisyytensä ja ystävistä, joiden on opittava suuntaamaan vihansa toistensa hyväksi. Riittääkö vain häive ihmisestä pitämään rakastavaiset kiinni toisissaan?

Maggie Stiefvaterin teokset ovat hurmanneet laadukkaan romanttisen jännityksen ystäviä niin Yhdysvalloissa kuin Suomessa. Ne eroavat edukseen tummasävyisistä lajisisaruksistaan ja saavat pauloihinsa vangitsevalla, vähäeleisellä kerronnallaan.

Väristys-romaanista on tekeillä elokuvasovitus, ja Stiefvater allekirjoitti vastikään merkittävän sopimuksen Väristys-sarjan loputtua julkaistavista romaaneista. Maggie asuu Virginian maaseudulla miehensä, kahden lapsensa, kahden neuroottisen ja yhden alati kasvavan koiran kanssa.

Lisätietoja Maggiesta löytyy osoitteesta maggiestiefvater.com ja viimeisimpiä kuulumisia blogista: http://m-stiefvater.livejournal.com/