Kirja-arvio: Langennut enkeli

Kirjoittanut Liliales - 3.0

Voisin sanoa että mielenkiintoinen lukukokemus, mutta ei ehkä parhaimpia lukemiani kirjoja. Kirjan päähenkilö ei saanut minua repimään hiuksia päästäni mutta Nora ei myöskään ollut kovin erikoinen. Se tavallinen. Mutta eihän sitä tosiasiaa voi kieltää, että Patch saa päät sekoamaan ja kirja mielikuvitusken laukkaamaan. Ja kuten aiemmissa kommenteissa on todettu, enkeli aihe todellankin tuo hyvää vaihtelua. Vee oli ehdottomasti kirjan paras henkilö ja toivon että jatko-osissa saan nauttia myös hänen seurastaan. Ja koska olen lukenut ensimmäisen osan, on pakko myös lukea jatko-osat ja toivon että tarina muuttuu paremmaksi.
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Langennut enkeli

Becca Fitzpatrick Julkaistu: huhtikuu 28, 2011
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, paranormaali romantiikka, nuoret
Avainsanat: enkelit

Alkuteos ilmestynyt 2009. Suomentanut Pirjo Ruti. Sidottu.

Romanssinpoikaset, illat hämyisessä pelihallissa ja yön selkään kiitävät moottoripyörät eivät olleet kuuluneet Nora Greyn elämään. Kunnes hänen biologian opiskeluparikseen ilmestyy kuin tyhjästä Patch-niminen salaperäinen muukalainen. Tumman ja synkeän komean Patchin tutkimaton hymy ja ihmeellisen tarkkanäköiset silmät kiehtovat Noraa kuin yölamppu perhosta. Kuka Patch oikein on ja mistä hän on tullut? ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Kesytön (Susiraja, #1)Riitasointu (Langennut enkeli, #2)Sotilaat (Talon-saaga, #3)Kapinalliset (Talon-saaga, #2)Ikuisuus (Väristys, #3)
Paikalla 2 jäsentä ja 57 vierailijaa
LordStenhammar, Lyyskis
Uusin jäsen: Topi Kopakkala
Jäseniä yhteensä: 9455