Sitomaton rakastaja (Mustan tikarin veljeskunta #5) - J. R. Ward8

Kirja-arvio :: Sitomaton rakastaja

Kirjoittanut Liliales

Vishous on mielestäni ollut veljeksistä kaikista mysteerisin, joten oli mukava vihdoin päästä tuntemaan hänen taustansa. Jane osottautui hyvin vahvaksi ja yhdeksi suosikki naishenkilöksi tässä sarjassa. Janen ja Vishousin paritus oli täydellinen. Plussaa oli myös ettei lessereistä kerrottu yhtääkään pätkää. Mutta on pakko sanoa että loppu tuli pienenä yllätyksenä. Yllätyin myös siitä että Kirjurineitsyen osuus sarjassa olikin isompi, mitä aluksi luulin. Kirjassa päästiin tutustumaan myös Johniin ja Phuryyn enemmän, ehkä liikaakin, vaikka heidän tarinalleen on tulossa oma kokonaisuus sarjassa. Mutta ainoa huono puoli siinä oli vain että Janelle ja Vishousille osuudelle jäi vähemmän tilaa.

Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä?


Sitomaton rakastaja

Alkuteos ilmestynyt 2007. Suomentanut Maria Sjövik. Nidottu.

Kun yön varjot laskeutuvat New Yorkin Caldwellissa, alkaa kuolettava ajojahti vampyyrien ja heidän metsästäjiensä välillä. Vampyyrirodulla on puolustajanaan kuuden vampyyrisoturin salainen veljesjoukkio.

Armottomalla ja älykkäällä Vishousilla on kannettavaan kammottava kirous ja pelottava kyky nähdä tulevaisuuteen. Hän kasvoi isänsä sotaleirillä, jossa häntä piinattiin ja pahoinpideltiin. Mustan tikarin veljeskunnan jäsenenä hän ei ole kiinnostunut rakkaudesta tai tunteilusta vaan ainoastaan taistelemisesta Harvennuskuntaa vastaan.

Vishous joutuu itsensä loukattuaan ihmisten sairaalaan ja päätyy kauniin kirurgin, Jane Whitcombin potilaaksi. Tohtori Whitcomb saa Vishousin avautumaan ja paljastamaan sisäisen tuskansa ja antaa vampyyrisoturille ensikosketuksen todellisesta, aidosta nautinnosta. Asiat saavat kuitenkin yllättävän käänteen, kun Vishousin tekemät valinnat uhkaavat johtaa tulevaisuuteen, jossa Janelle ei ole sijaa...

Sitomaton rakastaja on Mustan tikarin veljeskunta -sarjan viides osa.