Artemis Fowl: Atlantiskompleksi (Artemis Fowl #7) - Eoin Colfer10

Kirja-arvio :: Artemis Fowl: Atlantiskompleksi

Kirjoittanut Nina98

Orion jakaa mielipiteitä, mutta minusta hän on mahtava! TÄydellinen vastakohta Artemniksen häijylle ja tutkimattomalle mielelle. Toisaalta oli hiukan ahdistavaa ajatella Artemista vankina oman päänsä sisällä... Holly on ikuinen suosikkini, mutta tässä kirjassa hän jäi aiemapaa taka-alalle. Ei mikään paras Aratemis, mutta hyvä. Loppu jäi vaivaamaan.

Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä?


Artemis Fowl: Atlantiskompleksi

Alkuteos ilmestynyt 2010. Suomentanut Jaakko Kankaanpää. Sidottu.

ONKO ARTEMIS FOWL PARANTANUT TAPANSA?

Artemis Fowl täyttää viisitoista ja kutsuu joukon keijuja Islantiin. Hänen uusimman hankkeensa tarkoituksena on – uskokaa tai älkää – pelastaa koko maailma ilmastonmuutokselta. Keijut huomaavat Artemiksen käytöksessä muutakin outoa ja epäilevät oireiden viittaavan atlantiskompleksiin.

Sairaus iskee syyllisyytensä kanssa kamppaileviin rikollisiin, ja Artemis on vain vauhdittanut sitä sekaantumalla keijujen taikapuuhiin. Kun hyytelömäiset robotit iskevät Islannin kamaralle täysin odottamatta, keijujen on pakko miettiä tehokkaita parannuskeinoja. Jotain vielä pahempaa on luvassa.

Artemis Fowl muuttuu… kiltiksi.

Kavalan vihollisen lopullisena päämääränä on vedenalaisen Atlantiksen kaupungin tuhoaminen, mutta pahiksia ei ole ennenkään tyrmätty kohteliaisuuksilla. Onnistuuko komisario Holly Short palauttamaan Artemiksen rikollisen aivoarsenaalin entiselleen – ja hetkinen, onkohan sekään viisasta?