Kirja-arvio: Matka alkaa

Kirjoittanut PerriKarhu - 5.0

Bongasin tämän jostain lehdestä ja kansikuva antoi minullekkin suuret odotukset. Onnekseni en joutunut pettymään, kirja oli parasta luettavaa pitkiin aikoihin! Idea oli hyvä ja hyvin toteutettu. Juoni kiemurteli, mutta siinä pysyi kuitenkin mukana, minä en ainakaan pudonnut kärryistä kesken kaiken. Hahmot olivat realistisia ja ainakin minun oli helppo samaistua Amyyn. Seuraaja oli myös hyvin toteutettu hahmo, mutta hänen omat mielipiteensä Vanhimmasta vaihtelivat minusta aika paljon. Välillä Vanhin oli Seuraajan mielestä ihan hyvä tyyppi ja välillä taas ei. Tälle kirjalle rapsahti täydet viisi tähteä, vaikka nyt en Seuraajasta ja tämän ajatuksista päässyt aivan selville. Kirja loppui todellakin ärsyttävästi ja odotan innolla seuraavaa osaa.
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Matka alkaa

Beth Revis Julkaistu: tammikuu 2, 2012
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: scifi, romantiikka, nuoret
Avainsanat: avaruusmatkat

Alkuteos ilmestynyt 2011. Suomentanut Outi Järvinen. Sidottu.

Kaksi nuorta, kaksi maailmaa. Voivatko he luottaa toisiinsa – saati rakastua?

Avaruusalus Varjelus lähtee viemään tiedemiehistä ja asiantuntijoista koostuvaa retkikuntaa kohti tuntematonta. Tarkoituksena on asuttaa uusi planeetta kaukana galaksin toisella laidalla. Mukana ovat myös 300 vuodeksi syväjäädytetyt 17-vuotias Amy ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Yhä sininen taivas (Paljaan taivaan alla, #3)Pimeä sydän (Mystic City, #2)Tarkoitettu (Tarkoitettu-trilogia, #1)Auringon pimeä puoliNälkäpeli (Nälkäpeli, #1)
Paikalla 33 vierailijaa
Uusin jäsen: Irma Niemiaho
Jäseniä yhteensä: 8737