Harry Potter: Suuri velhouskirja - Brian Sibley10

Kirja-arvio :: Harry Potter: Suuri velhouskirja

Kirjoittanut Sigrid

Kirja on aivan hurjan mielnkiintoinen, ainakin jos sattuu olemaan kiinnostunut Pottereista ja elokuvien tekemisestä. Kirjasta löytyy runsaasti tietoa näyttelijöistä sekä esimerkiksi siitä miten elokuvan visuaaliset efektit on tehty. Lisäpisteitä kirja haalii lisäksi vielä irtotavarallaan joihin kuuluvat mm. Kelmienkartta, muutaman velhokaupan mainoslehti, taikajuomien etiketti tarroja ja paljon muuta. Ainoa mikä kirjassa jäi hieman harmittamaan oli se, että kirja ilmestyi ennen elokuvien viimeistä osaa joten Kuolemanvarjelusten toisen elokuvan osuus kirjasta jäi vain aukeaman pituiseksi. Kokonaisuudessaan kirja on loistava ja tekee hyvin oikeutta Harry Potter -sarjan elokuville. Tämä kirja on aivan ehdoton kaikille Potter -faneille ;)

Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä?

Kirjan tilaus
Kampanja: Kokeile 30 päivää ilmaiseksi BookBeat ja Elisa Kirja

Harry Potter: Suuri velhouskirja

Alkuteos ilmestynyt 2010. Suomentanut Irma Rissanen. Sidottu.

Uppoudu upeiden Harry Potter -elokuvien maailmaan niin saat tietää, miksi joulutanssiaisten jääveistokset eivät sula, missä kaljuunat, sirpit ja sulmut oikeasti ”valetaan”, miten hevoskotkan ja näyttelijöiden välinen yhteistyö sujuu, kuinka Tylypahka luotiin valkokankaalle sekä mikä on ankeuttajien liikehdinnän salaisuus.

Harry Potter: suuri velhouskirja on laadittu yhdessä J. K. Rowlingin menestysromaanit valkokankaalle siirtäneiden näyttelijöiden ja tuotantoryhmän kanssa. Kirja on lumoava, interaktiivinen kokemus, joka vie lukijan keskelle velhojen valtakuntaa ja paljastaa elokuvanteon salaisuuksia, ennen julkaisemattomia valokuvia ja kuvamateriaalia.

Kirja on todellinen keräilykappale. Se on täynnä elokuvista tuttua materiaalia irrotettavina kopioina. Teos tutustuttaa lukijan ainutlaatuisella tavalla niin Harry Potter -elokuviin kuin elokuvamagiaa luoneisiin lahjakkaisiin jästeihin.