Kirja-arvio: Aavekauppiaan tytär

Kirjoittanut Eija - 4.5

Aavekauppiaan tytär on virkistävä tuulahdus tuoreutta ja erilaisuutta suomennettuun fantasiaan. Se on tavallaan hybridi – scifiä, kauhua ja fantasiaa sisältävä dekkari. Kirja on hauska olematta komedia, tai edes vitsikäs. Kirjassa mysteereitä ratkoo pyöreäkasvoinen ja melko totinen rikosetsivä Chen. Pakon sanelemana työparinaan hänellä on komea, hurmuridemoni Zhu Itzh helvetistä. Lisäksi mukana keikkuu Chenin demonivaimo Inari mäyrä-teepannuineen. Juonenkulku on vauhdikasta, tarinassa on ripaus itämaista mystiikkaa - jumalattaria ja teetä… Mitä muuta? Aaveita, demoneja ja juonia punovia helvetin ministeriöitä.
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Aavekauppiaan tytär

Liz Williams Julkaistu: toukokuu 17, 2012
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiaurbaani fantasia

Alkuteos ilmestynyt 2005. Suomentanut Marianna Leikomaa. Nidottu.

Tähtifantasia-palkintoehdokas 2013.

UNIVERSUMIN TASAPAINO ON UHATTUNA

Yliluonnollisiin rikoksiin erikoistunut komisario Chen saa tehtäväkseen selvittää singaporelaisen teollisuusjohtajan tyttären kuolemantapauksen. Teinitytön sielu on päätynyt taivaan sijaan aaveeksi helvetin bordelliin, ja Chen epäilee, että maan ja helvetin välillä tapahtuu laitonta aavekauppaa. Aavekaupan jäljet ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Hämärän partio (Partio, #3)Varjojen kaupungit I–IIIVarjelija (The Body Jumper, #3)Sammunut sydän (Musta mandala, #2)Bree Tannerin lyhyt elämä
Paikalla 2 jäsentä ja 46 vierailijaa
Salka, Wanda
Uusin jäsen: Sari Kalliokangas
Jäseniä yhteensä: 9373